- 6,372
- 4,601
- 113
New york yarı olsa tadından yenmezmiş
Bol şans reis
Olsun bu sefer dielim dostum inşAga roll haric kendim boyle oynamaya calisirim ya da maca 5 6 dk kala mac bitimi falan denedik kac sfer olmuyor bizde boyle yaptik
La ak sanki benle konusuyor hoca da iyi biliyodu la ayrintilara iyi girdi sankiOlsun bu sefer dielim dostum inş
Gerçi bugün cumada hoca çok çınlattı bizim kulakları inş maşallahla bu işlerde olmaz ama 😂😂
Gelecek suvatcıgım kimler geldi beAga roll haric kendim boyle oynamaya calisirim ya da maca 5 6 dk kala mac bitimi falan denedik kac sfer olmuyor bizde boyle yaptik
Benlede konuştu sanki suclu hissettim kendimi dicektim goca istemiosan biz cıkalım dicektim kafamı kaldıramadım valla 😅La ak sanki benle konusuyor hoca da iyi biliyodu la ayrintilara iyi girdi sanki![]()
Yok be durdu bak ceyrek baremi yuksekti baya 31 falanNew york yarı olsa tadından yenmezmiş
Hadi bakalim getirelim dostGelecek suvatcıgım kimler geldi be
Ayni ayni ak allahtan tanidik yoktu gecmiste olaylarimizi biliyorlar nasihatler baslardi bayaBenlede konuştu sanki suclu hissettim kendimi dicektim goca istemiosan biz cıkalım dicektim kafamı kaldıramadım valla 😅
31 atti daha ne olsunnew york 50 yapaydı ıyıydı
gırılmısFb 44 -45 cekecek gibi
Iyi duzelmis biraz 2 3 dk da 4 5 sayi ciktiFb 44 -45 cekecek gibi
Bosa demezsnFb 44 -45 cekecek gibi
18Fb 18 mi 20 mi betco sıyırmış
18 misFb 18 mi 20 mi betco sıyırmış
gelıyor bısılerFb 18 mi 20 mi betco sıyırmış