- 6,372
- 4,601
- 113
2. Uzatma 😅😅
ıyı sayı kasıyolar helal olsun2. Uzatma 😅😅
La o adam iyi gecen yanlis anladinjz birbiriniziBura sessiz gidio cok ilginç millet slotcunun peşinde herhalde 😅😅
Yzdeli dion iyi bakalım bu gidişle oynayamicaz tofasın rahatı yerinde 😂😂Aga ortaya yazmam istersen özelden puahhaha
Valla bilemedim dost cok eveleyip geveledi tutamadım kendimi 😅La o adam iyi gecen yanlis anladinjz birbirinizi![]()
La ne aldin ben anlamadim üst degil miydiYzdeli dion iyi bakalım bu gidişle oynayamicaz tofasın rahatı yerinde 😂😂
250 ust almıs gıbı beklıyoruzLa ne aldin ben anlamadim üst degil miydi
İste o gun site bunu tehdit ediyordu surekli konu acar la iyi taniyomValla bilemedim dost cok eveleyip geveledi tutamadım kendimi 😅
Fener sicti250 ust almıs gıbı beklıyoruz![]()
daha sure varFener sicti
Üstte beklio kupon geldi uzatmasız geldi fb ye girerdik bekliozLa ne aldin ben anlamadim üst degil miydi
Aynen az duzeldi bakakdaha sure var
Genelde sonuclanir bak uzun sureli almasam tofasa basiyodum kesinÜstte beklio kupon geldi uzatmasız geldi fb ye girerdik beklioz
Aynen fauller dolu olabilir barem 3936.5 degıl mı lazım olan suan
oran 1,70 suanAynen fauller dolu olabilir barem 39
Dündü herhalde akşam bir saat bekledik yaa maç bitti betco da sonuçlanma içinAynen fauller dolu olabilir barem 39
Wolwes macida varmis la benim takim dogru rakiple oynuyorsa direkt ustu yapistiririmHee ikidir tofaş mallığına uzatıo zaten
Gece 11 den sonra biseyler oluyor hepDündü herhalde akşam bir saat bekledik yaa maç bitti betco da sonuçlanma için