Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butragueno / Kasa 780 Hedef 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
La ne guzel bugun bonus kovalaya kovalaya yukselttik dün kaybedenin attigini sonra yuksek basa basa yedik aynj sekil devam etseydik iyiydi :)

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,372
4,601
113
Ben de hiç birinde Limit Yok büyük para Çekemedik ki hiçbirinden
Olur be dostum bakma büyük çekiozda şurda mayıs ayıydı ozmn toparladık 450 vurduk 2 gece borç harç işlerini bitirdim yoks gecemzi gündüzümüz ev hanım perişandık ondan beri kazanıpz ama oyanyınca gene kayıp bizde bişiler alıpz kazancın ertesi günü tek çare bu kazandığımız parayı kenarda asla tutamıpz hanıma veriom bir bahane bulup gene alıom 😂😂

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,158
11,427
113
Olur be dostum bakma büyük çekiozda şurda mayıs ayıydı ozmn toparladık 450 vurduk 2 gece borç harç işlerini bitirdim yoks gecemzi gündüzümüz ev hanım perişandık ondan beri kazanıpz ama oyanyınca gene kayıp bizde bişiler alıpz kazancın ertesi günü tek çare bu kazandığımız parayı kenarda asla tutamıpz hanıma veriom bir bahane bulup gene alıom 😂😂
Allah mutluluğunuzu daim etsin dostum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,892
37,932
113
Ahaha bende arkadaşa verıyordum bahane bulup 1 gün sonra alıyordum aynı fılm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...