- 80,979
- 54,137
- 113
La yok dedim ya fixte az bisey vardi onu az yukselttim vurdum 128 lira pujabaSuat baktı millet ac giden yok bari atayımda gelmeyecek görsünler dedi 😂😂
La yok dedim ya fixte az bisey vardi onu az yukselttim vurdum 128 lira pujabaSuat baktı millet ac giden yok bari atayımda gelmeyecek görsünler dedi 😂😂
Suat baktı millet ac giden yok bari atayımda gelmeyecek görsünler dedi 😂😂
PuahhahahahAga bunu takiplemeye 5 tane ahmet lazım bize yada gedson gençliğinden 3 tane 😂
Senin fixte para bitmiyor muLa yok dedim ya fixte az bisey vardi onu az yukselttim vurdum 128 lira pujaba
5 te 0 hedef ak hepsi yatar insallahta bu lanet kalkar belkiAga bunu takiplemeye 5 tane ahmet lazım bize yada gedson gençliğinden 3 tane 😂
68 lira vardi la sigara icin besiktasa atacaktim halletmis o isteSenin fixte para bitmiyor mu
245 barem ilk yari 102 ciktiClevland bürolara çalışmış resmen bugün iyi para kaldırmıştır büroşar
Ne yalan diim ilk bakışta denboch geliri gibi 😂😂5 te 0 hedef ak hepsi yatar insallahta bu lanet kalkar belki
Baya köklemişler millete bu gece hayırlı ola245 barem ilk yari 102 cikti![]()
Off takıbe bakĞana dönmüş 2 sayı önde
Efes 8 sayı önde
İzlanda 20 lzm 3 dk kalmış
Nba 120 lazım 2 devre
tek den bosch sınırda gidip geliyi 😂
Ula Denizde kum suat'ta para biter miSenin fixte para bitmiyor mu
Izlanda alt yalniz dost puhahahĞana dönmüş 2 sayı önde
Efes 8 sayı önde
İzlanda 20 lzm 3 dk kalmış
Nba 120 lazım 2 devre
tek den bosch sınırda gidip geliyi 😂
Hee elimiz alta gitmediği için gözümüz üst algılıyo den bosch gitti 5/1Izlanda alt yalniz dost puhahah
Suat parayı koy da sponsor ol bana bugün Mayıs alamadım deli oldum yaCarktan 25 fs cikti oyuna girdik 2 balikci fazla ne verir sence bence 50 lira Ekli dosyayı görüntüle 668984
250 TLCarktan 25 fs cikti oyuna girdik 2 balikci fazla ne verir sence bence 50 lira Ekli dosyayı görüntüle 668984
700250 TL