Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti butragueno / Nba

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
6.43

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,124
11,711
113
Bizim her ay payfix limitinin yarisi doluyor ak al ver al ver payfix patlarsa nanay
Kanka payfix kolay kolay patlamaz bize de dokunmuyorlar bilerek bakma sen bu işin üstüne gitseler dudukleyecekler hepimizi anlattım mı ben sana piadan 100 çektim gece geri attım garanti hesaba bloke koydu 50. K atarken aradılar gece 3.5 adama ana avrat küfür ettim bonanzada şansım gidiyor açın çabuk blokeyi diye

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
Kanka payfix kolay kolay patlamaz bize de dokunmuyorlar bilerek bakma sen bu işin üstüne gitseler dudukleyecekler hepimizi anlattım mı ben sana piadan 100 çektim gece geri attım garanti hesaba bloke koydu 50. K atarken aradılar gece 3.5 adama ana avrat küfür ettim bonanzada şansım gidiyor açın çabuk blokeyi diye
Puahhaha sonuna patladim ak

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,589
43,499
113
😂😂😂
Bonanza 1000 mi kral
Daha iyisi yok diyoruz suata anlatamiyoruz