Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Buz Hokeyi Tuttu Mu Beyler

Kupon Miktarı
800
Kupon Oranı
3.02

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Tahsilat yapılacağını kim söyledi son 1.5 ayda zaten mahvolmuşum yeni yeni kendime geliyorum ama son maç tutarsa NBA de bakarız
Böyle hayatı sikim boşa yaşıyoruz. Bedava para geliyor biz mal gibi elimizle itiyoruz. Kayıplarını kapatırsın umarım dostum

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
1,741
113
Böyle hayatı sikim boşa yaşıyoruz. Bedava para geliyor biz mal gibi elimizle itiyoruz. Kayıplarını kapatırsın umarım dostum
Sıfırdan başladım reis umarım ilerlerim zaten tazminat yatmadı diğer ayın 10'una saktı ilaç gibi geldi buda gelirse çok iyi olur valla

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Sıfırdan başladım reis umarım ilerlerim zaten tazminat yatmadı diğer ayın 10'una saktı ilaç gibi geldi buda gelirdi çok iyi olur valla
Umarım dostum bi max win kurtuluşumuz olacaktı da bakalım🤣

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
1,741
113
Umarım dostum bi max win kurtuluşumuz olacaktı da bakalım🤣
Bak bu aralar bana sweet bonanza süper scutter iyi verdi normalde slotçu değilim ama bugün mesela betplay temsilcisi aradı dedıkı 500'e 500 ekliyorum 2500 yap çek dedi sana oyunda önerim dedi çakal bigbas bonanza 1000 önerdi vermedi ama 4000 tl kıl payı kaçtı sonra kalan para ile sweet bonanza süper scutter spin aldım 2500 oldu şansa valla
Senınn dediğin gibi birinde 1000x gelse kurtulacaz da 😄😄

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Bak bu aralar bana sweet bonanza süper scutter iyi verdi normalde slotçu değilim ama bugün mesela betplay temsilcisi aradı dedıkı 500'e 500 ekliyorum 2500 yap çek dedi sana oyunda önerim dedi çakal bigbas bonanza 1000 önerdi vermedi ama 4000 tl kıl payı kaçtı sonra kalan para ile sweet bonanza süper scutter spin aldım 2500 oldu şansa valla
Biraz kurtarmışsın dost ben normalde slotçuyum kupon yapmazdım sık arada atarsam 1-2 maça atardım. Ama bu son zamanlarda kupona girdim hayatımı sikti 1 sayılar, öndeyken çeyreği vermeler falan bakalım kasa ekside şuan🤣 artıya geçerse güzel olur

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,088
62,114
113
Sen hiç bı şekilde kurtulamazsin milyon kazansan 2 milyon derdine düşer elindekinide kaybedersin.sen ağır bı bagimlisin