Tahsilat yapılacağını kim söyledi son 1.5 ayda zaten mahvolmuşum yeni yeni kendime geliyorum ama son maç tutarsa NBA de bakarızTahsilat ne zaman? @Zerus27
Tahsilat yapılacağını kim söyledi son 1.5 ayda zaten mahvolmuşum yeni yeni kendime geliyorum ama son maç tutarsa NBA de bakarızTahsilat ne zaman? @Zerus27
Böyle hayatı sikim boşa yaşıyoruz. Bedava para geliyor biz mal gibi elimizle itiyoruz. Kayıplarını kapatırsın umarım dostumTahsilat yapılacağını kim söyledi son 1.5 ayda zaten mahvolmuşum yeni yeni kendime geliyorum ama son maç tutarsa NBA de bakarız
Ulen napayım senin 250 liranı ben, her okuduğunu ciddiye mi alıyorsun senTahsilat yapılacağını kim söyledi son 1.5 ayda zaten mahvolmuşum yeni yeni kendime geliyorum ama son maç tutarsa NBA de bakarız
Sıfırdan başladım reis umarım ilerlerim zaten tazminat yatmadı diğer ayın 10'una saktı ilaç gibi geldi buda gelirse çok iyi olur vallaBöyle hayatı sikim boşa yaşıyoruz. Bedava para geliyor biz mal gibi elimizle itiyoruz. Kayıplarını kapatırsın umarım dostum
Umarım dostum bi max win kurtuluşumuz olacaktı da bakalım🤣Sıfırdan başladım reis umarım ilerlerim zaten tazminat yatmadı diğer ayın 10'una saktı ilaç gibi geldi buda gelirdi çok iyi olur valla
Biz onu görene kadar azraili görecez gibi borçlardanUmarım dostum bi max win kurtuluşumuz olacaktı da bakalım🤣
Bak bu aralar bana sweet bonanza süper scutter iyi verdi normalde slotçu değilim ama bugün mesela betplay temsilcisi aradı dedıkı 500'e 500 ekliyorum 2500 yap çek dedi sana oyunda önerim dedi çakal bigbas bonanza 1000 önerdi vermedi ama 4000 tl kıl payı kaçtı sonra kalan para ile sweet bonanza süper scutter spin aldım 2500 oldu şansa vallaUmarım dostum bi max win kurtuluşumuz olacaktı da bakalım🤣
Biraz kurtarmışsın dost ben normalde slotçuyum kupon yapmazdım sık arada atarsam 1-2 maça atardım. Ama bu son zamanlarda kupona girdim hayatımı sikti 1 sayılar, öndeyken çeyreği vermeler falan bakalım kasa ekside şuan🤣 artıya geçerse güzel olurBak bu aralar bana sweet bonanza süper scutter iyi verdi normalde slotçu değilim ama bugün mesela betplay temsilcisi aradı dedıkı 500'e 500 ekliyorum 2500 yap çek dedi sana oyunda önerim dedi çakal bigbas bonanza 1000 önerdi vermedi ama 4000 tl kıl payı kaçtı sonra kalan para ile sweet bonanza süper scutter spin aldım 2500 oldu şansa valla
Senınn dediğin gibi birinde 1000x gelse kurtulacaz da 😄😄
Sen hiç bı şekilde kurtulamazsin milyon kazansan 2 milyon derdine düşer elindekinide kaybedersin.sen ağır bı bagimlisinBak bu aralar bana sweet bonanza süper scutter iyi verdi normalde slotçu değilim ama bugün mesela betplay temsilcisi aradı dedıkı 500'e 500 ekliyorum 2500 yap çek dedi sana oyunda önerim dedi çakal bigbas bonanza 1000 önerdi vermedi ama 4000 tl kıl payı kaçtı sonra kalan para ile sweet bonanza süper scutter spin aldım 2500 oldu şansa valla
Senınn dediğin gibi birinde 1000x gelse kurtulacaz da 😄😄