Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti BySwigger | Günün Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

King0021

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
162
52
28
@BySwigger şimdi bişi dicem çekiliş konusu açtın sonra bozdun altında roll yaptın ya konuyu kilitle rol konusu aç yada kazanınca çekiliş yap ama eğerki çekiliş de yaparsan haksızlık olur burda 3 adım takip etti olacak herkes sadece beğeni atip çıkana çekiliş çıkarsa olay olur benim düşüncem konuyu kilitle rol aç buradaki adamlar gelir zaten kazanırsan ona göre seçer verirsin
Aynen öyle çekilişinden başından bu yana 4 kişi falan tek takip ediyor zaten diğerleri woon olunca geliyor sadece

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,805
4,435
113
@BySwigger şimdi bişi dicem çekiliş konusu açtın sonra bozdun altında roll yaptın ya konuyu kilitle rol konusu aç yada kazanınca çekiliş yap ama eğerki çekiliş de yaparsan haksızlık olur burda 3 adım takip etti olacak herkes sadece beğeni atip çıkana çekiliş çıkarsa olay olur benim düşüncem konuyu kilitle rol aç buradaki adamlar gelir zaten kazanırsan ona göre seçer verirsin
On numara konuya değindin valla ben çekiliş konusu diye bol şans dileyip çıktım

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,803
4,411
113
@BySwigger buna dikkat ediyor edecektir bence dost

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,339
5,892
113
Dostum zaten hep aynı kişilere çıkıyor cekilis ben bu sistemin dogru olduğunu da düşünmüyorum 3 senedir burdayım 1 defa cekilis çıkti bana herhalde o yuzden cekilis konusu da açmıyorum surekli hicbir katkısı olmayan adamlar ödül alip gidiyor sonra tekrar ona çıkıyor tekrar çıkıyor 2k 3k çıkan adamlar oldu tek seferde o yuzden cidden niyeti dağıtmak olan arkadaşlar beklemede ya da roll altinda açmaları daha dogru gibi

King0021

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
162
52
28
Daha adam son adımı yapmadı durun sakin olun adam ortalikda bile deil şuan heralde çekip başka siteye atacak

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,419
5,908
113
Dostum zaten hep aynı kişilere çıkıyor cekilis ben bu sistemin dogru olduğunu da düşünmüyorum 3 senedir burdayım 1 defa cekilis çıkti bana herhalde o yuzden cekilis konusu da açmıyorum surekli hicbir katkısı olmayan adamlar ödül alip gidiyor sonra tekrar ona çıkıyor tekrar çıkıyor 2k 3k çıkan adamlar oldu tek seferde o yuzden cidden niyeti dağıtmak olan arkadaşlar beklemede ya da roll altinda açmaları daha dogru gibi
Vallahi dost ben de öyle düşünüyorum çekiliş konusu açmak çok saçma ama bazı arkadaşlar bunu tercih ediyor saygı duyuyoruz yapacak bir şey yok en mantıklısı senin dediğin gibi şimdi Sadece bol şans yazıp çıkan adama çıkar her türlü öyle oluyor şansa ama tamamen tesadüf olduğuna inanıyorum inanmak istiyorum

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,803
4,411
113
Çekim verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...