- 2,846
- 1,272
- 113
95 bitmişş
Kesene bereket dostDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
RASTGELEDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Uğurlu gelir umarım 🤣Kendi kişisel resmim de bayadir kaldiricaktim unutuyordum hep
Hadi hayırlısı bakalımDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Sen kazan da düşünmen bile güzelDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Senin dusunmen yeter dost kimseyi kırmamak niyetinin olması hoş çünkü bazı rollculer takip eden 2 dosta ulaşıldı diyip tak kayboluyorDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Haydi başlıyoruzDiğer konu için adım 9
Bizim konu için adım 4
Her attığınız girer umarım barem yüksek ama maç hızlı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 640497
Kesene bereket dost
BolşansDiğer konu için adım 9
Bizim konu için adım 4
Her attığınız girer umarım barem yüksek ama maç hızlı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 640497
RastgeleDiğer konu için adım 9
Bizim konu için adım 4
Hadi bol şanslar dostDiğer konu için adım 9
Bizim konu için adım 4