- 47,893
- 52,698
- 113
Tilkinin kümeste ne işi var dostTilkiyi kümese kendı ellerinle sok diyorsun dost cok acık sozlusun
Tilkinin kümeste ne işi var dostTilkiyi kümese kendı ellerinle sok diyorsun dost cok acık sozlusun
😂😂😂biz olsak kusuratı duzleyım derken gıderdı para
Stabil TürkiyeSivasa bak kendi evinde gol atamadı ilk yarıdan maçı 2.0 bağlandı
Çok fenasın 😂😂😂para gelmiş hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 273091
Çekim geldi heralde hadi gözün aydın kral@erhanbey22 dostum liste yapar mısın benim çıkmam lazım gönderiyorum sana
çerezlik bi 2000 atmıstım 7k oldu bıraz cevırdım baktım gıdıyo 5kda durdum cektım dost durmasını bılıcen yoksa kazanamazsınÇekim geldi heralde hadi gözün aydın kral
kesene bereket dost@erhanbey22 dostum liste yapar mısın benim çıkmam lazım gönderiyorum sana
dost çekiliş sana cıksa dm de kapalı senın yazamıcaz aksiliği görüyon muDörtle beş arası burda olanlardan yap dost listeyi @erhanbey22
Takonun para yollaması için çekimin gelmesine gerek mi var dostÇekim geldi heralde hadi gözün aydın kral
Çerezlik 2k güzel para hangi çerez bu 😂😂çerezlik bi 2000 atmıstım 7k oldu bıraz cevırdım baktım gıdıyo 5kda durdum cektım dost durmasını bılıcen yoksa kazanamazsın
Yok tabi de olsun kral adamın içi rahat olsunTakonun para yollaması için çekimin gelmesine gerek mi var dost
KajuÇerezlik 2k güzel para hangi çerez bu 😂😂
yok daha çekmedim nasılsa gönderirler yaÇekim geldi heralde hadi gözün aydın kral
Hangi siteydi reisyok daha çekmedim nasılsa gönderirler ya
altın kaplama dost yiyebildiğimizi yiyoz yiyemedıgımızı gte skoyuz zengınlerınde boyle tuhaf zevkleri varÇerezlik 2k güzel para hangi çerez bu 😂😂
O kadar oldu mu kajular kral 😂😂😂