- 48,705
- 53,259
- 113
Kimin yanına o gotosun muaw yavsakları ya ama ahdım var duruşmadan sonra gidicem ziyaretine
Kimin yanına o gotosun muaw yavsakları ya ama ahdım var duruşmadan sonra gidicem ziyaretine
baronlar roma macına nasıl mudahale ettı dost kırmızı kartı hesaplamadılarDost antepli misin
Hayırdır dost büyük badire atlattın galibaaw yavsakları ya ama ahdım var duruşmadan sonra gidicem ziyaretine
Veli Erdem Karakülah ahtım var benim 🎉🎉aw yavsakları ya ama ahdım var duruşmadan sonra gidicem ziyaretine
İnceyi anlamadın dostyok çanakkale antepliler banlanıyormuş
Sıkıntı ne kralaw yavsakları ya ama ahdım var duruşmadan sonra gidicem ziyaretine
Tumbet mi dostboşver ya site adı vermiyorum artık oç dolu hesaplara giriyorlar sonra
nonamebetTumbet mi dost
boşver ya uzun hikayeSıkıntı ne kral
Antepli öldü daha arkasından konuşuyoruz 😂😂Tumbet mi dost
anladım dost anladım ondan dedim banlanıyormuş diyeİnceyi anlamadın dost
Dur bi tane daha yapıyorum vaziyet al
Devrede 1-1 biter dedik dost skoru vermiştik maç önü adama 850 liran hayırlı olsun bile dedik dost daha ne diyelim mourinho aile dostumuzdurbaronlar roma macına nasıl mudahale ettı dost kırmızı kartı hesaplamadılar
Bizlik olay varsa her daimboşver ya uzun hikaye
aynen izmiteKimin yanına o gotosun mu
Maç çıkışı seni yemeğe çağırıyorDevrede 1-1 biter dedik dost skoru vermiştik maç önü adama 850 liran hayırlı olsun bile dedik dost daha ne diyelim mourinho aile dostumuzdur
Bütün uzullarını kır dost o Got hakediyoaynen izmite
Rahmetli tümbetten başka yerde oynamazdı dostnonamebet
Ölüm onun icin kurtulus. Cevresine zarar p.zevenkAntepli öldü daha arkasından konuşuyoruz 😂😂
Gelmene gerek abi dost adres ver elemanınaynen izmite