Abi herkesin tercihi ve düşüncesi farklı . Beğenmeyen katılmaz 👍🏻Yok la bu adamın kimseyle ticareti yoktur burda dağıtmasa da kimse bısey diyemez bence bu çocuğa
Abi herkesin tercihi ve düşüncesi farklı . Beğenmeyen katılmaz 👍🏻Yok la bu adamın kimseyle ticareti yoktur burda dağıtmasa da kimse bısey diyemez bence bu çocuğa
Dagitma onuda aga hak etmiyor kimse500 k kazanıp ta 1 kuruş dağıtmayan var dün 22k kazandım ortalama 5.6 kişiye ulaşıp 5 k dağıtım yaptım daha iyisini inşallah sen yaparsın
Burda 500-1000 kimseyi ihya etmez . Gereksiz gerginlik yaşanıyor. İyi dilekleri sunup teşekkür etmek zor geliyor insanlaraDagitma onuda aga hak etmiyor kimse
Kapattır konuyu aga sen kimseden zengin değilsin @BYTENNİSBurda 500-1000 kimseyi ihya etmez . Gereksiz gerginlik yaşanıyor. İyi dilekleri sunup teşekkür etmek zor geliyorlar insanlara
Sanki adamın dağıtmak gibi bi zorunluluğu varmış gibi konusuyolar Ya tilt oluyorumDagitma onuda aga hak etmiyor kimse
Tebrikler 💙, kazancın daim olsun dost sonunda düzgün insanların kazandığını gördük rahatladıkTosbik karıncam şaşırmadı beni
Forum kuralları gereği çekiliş ile 1 kişi 1000 tl [tron]
Admin gelince çekilişi yapar @Shellac
Daha iyisi sizin olur inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 941092
Herkese atsa kral derler herkesi memnun edemezsin agamSanki adamın dağıtmak gibi bi zorunluluğu varmış gibi konusuyolar Ya tilt oluyorum
Aferin tahir iyi gidiyorsunDagitma onuda aga hak etmiyor kimse
TebriklerTosbik karıncam şaşırmadı beni
DM yanmadı kavga çıkarırım bakİşte bu yüzden diyorum burda dağıtım yapınca bile kötü oluyorsunuz forumda söylenecek söz yok vallahi size
Ödüle yaklaştım miAferin tahir iyi gidiyorsun
Ödülümüze demek istedin herhalde 😂Ödüle yaklaştım mi
Bana ulaşılmadı500 k kazanıp ta 1 kuruş dağıtmayan var dün 22k kazandım ortalama 5.6 kişiye ulaşıp 5 k dağıtım yaptım daha iyisini inşallah sen yaparsın
tebriklerTosbik karıncam şaşırmadı beni
BYFUTBOL nasıl isim kanka koysak mı acabaÖdüle yaklaştım mi
Koyayım sana kardeşim 10 numara nick absbhssBYFUTBOL nasıl isim kanka koysak mı acaba