Biz hep burdaydık ...since 2018 ...İbini koparan konuya gelmis kurtlar.
Sofrasi sanki aq 🤣🤣
Az once iyi gidiyordun Aslinda 🤣Sizden cacık olmaz berkays konusmus ta bugune kadar 1 kişiye ödül vermismi bugün ban yemedim şükürler olsun
Laf yerine gitmistir gardasm sen merak etme 🧿Biz hep burdaydık ...since 2018 ...
Rolling açNeyse buralardayım çekiliş Nasıl olsa bana çıkacak
ronik monik yokRolling aç
Adam sana onun için attıronik monik yok
Sor bakayım konu sahibine açmıyor deAdam sana onun için attı
la gec veriyim laaaO kadar para kazanıp 1 kiisiye bin yazıyorsun bari 2 kişiye 3 kişiye 500 1 ver 500 kişi begencrk bir kişi alacak sacmalik
İnan verdim toplam 10 bin dağıttım belki daha fazla o civarlarda inanmayan olcaktir ama bilen biliyorSizden cacık olmaz berkays konusmus ta bugune kadar 1 kişiye ödül vermismi bugün ban yemedim şükürler olsun
Dağıttın aynenİnan verdim toplam 10 bin dağıttım belki daha fazla o civarlarda inanmayan olcaktir ama bilen biliyor
Dağıttım dost vallaha inanDağıttın aynen
valla yersen hakkını helal et dostum sen gelip niye bana sert çıkıştın ki anlamadim zatenSizden cacık olmaz berkays konusmus ta bugune kadar 1 kişiye ödül vermismi bugün ban yemedim şükürler olsun
İnanıyorum zaten sanaDağıttım dost vallaha inan
Erdemli olmak budur tebrik ederim senivalla yersen hakkını helal et dostum sen gelip niye bana sert çıkıştın ki anlamadim zaten
Baezi güzel yakalamissin helal olsunTosbik karıncam şaşırmadı beni
Forum kuralları gereği çekiliş ile 1 kişi 1000 tl [tron]
Admin gelince çekilişi yapar @Shellac
Daha iyisi sizin olur inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 941092
tebrikler kral napmışsın öyleTosbik karıncam şaşırmadı beni
Admin gelince çekilişi yapar @Shellac
Daha iyisi sizin olur inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 941092
TebTosbik karıncam şaşırmadı beni