- 4,331
- 4,737
- 113
önemli değil ya bir kapı kapanır bi kapı açılırGeçmiş olsun dost bir kayba vesile olduğum için üzgünüm
önemli değil ya bir kapı kapanır bi kapı açılırGeçmiş olsun dost bir kayba vesile olduğum için üzgünüm
Butun kufurler az kalir valllarezil herifler sonra şike yok diyorlar kupon yatsın önemli değil ben 20k basıyorum o adamlar yıllık ne kadar kazanıyor oynadıkları basketbola bak
yanlış yeri açmışım 😁Açsan yalıcan da açmamıssın ki 🤣
Çok basıyorsun yine pişman olacaksın 1 hafta 10 gün sonra git kafa dinle oynamarezil herifler sonra şike yok diyorlar kupon yatsın önemli değil ben 20k basıyorum o adamlar yıllık ne kadar kazanıyor oynadıkları basketbola bak
Kaç sayıda bittiGeçmiş olsun dost bir kayba vesile olduğum için üzgünüm
Allah belasını versin yarezil herifler sonra şike yok diyorlar kupon yatsın önemli değil ben 20k basıyorum o adamlar yıllık ne kadar kazanıyor oynadıkları basketbola bak
11 farkla yenilde cleKaç sayıda bitti
İmkansızı başardı cle34 fark yemiş oldu dile kolay
Tebrikler kardeş sana da 20 sayı muhabbeti olmasaydı 1 ay kendine gelemezdin şu sekılde yatmaktanCle kadar satış yapanı da görmedim böyle satış olamaz
22 farktan üstüne 11 fark yedi
Tam 56 saniye kala girdim 119,5 alt Ulan bir türlü bitmedi bu sayfaya döndüm o yüzden durmadan sordum heyecanla siteye döndüm tutmuşİmkansızı başardı cle
Aynen dost şans yanımızda bu ara inşallah uzun sürer bu gidişatTebrikler kardeş sana da 20 sayı muhabbeti olmasaydı 1 ay kendine gelemezdin şu sekılde yatmaktan
Brunson potaya yöneldi sonra dışarıya çıkarrdi oynamayı bıraktılar sanslisnTam 56 saniye kala girdim 119,5 alt Ulan bir türlü bitmedi bu sayfaya döndüm o yüzden durmadan sordum heyecanla siteye döndüm tutmuş
Hemde nasılİmkansızı başardı cle
Vallahi bilmiyorum 1.95'ten 56 saniye kala aldım tuttu iyi oldu bu şu setrabetle bet koliyi toparlamam lazımBrunson potaya yöneldi sonra dışarıya çıkarrdi oynamayı bıraktılar sanslisn