- 56,688
- 16,599
- 113
Ödülüm geldi 😁
Paran varsa Amerika Kale maçı var 2,5 üst al 3 lira oranı var ufak bir şey at istiyorsanBrunson potaya yöneldi sonra dışarıya çıkarrdi oynamayı bıraktılar sanslisn
Ah be metinim erken sonuçlandırma ile kazandıkGeçmiş olsun Son çeyrek sicmis uzatmada yenilmiş
İnan çok üzüldüm kardeş.bnde tbrk etmiştim k bakma.adamlara +17 handikap açıkti.normaldr tutmamış kupon için tbrk yazmam ama bu mucizeden başka bişey değil.k bakma lütfenönemli değil ya bir kapı kapanır bi kapı açılır![]()
Boş konuşmam Çünkü benim şansım çok açıktı bu gece Setra bet betkolik Hepsini yaptım ne dediysem hep geldi ana para olsa şu an milyonerdim bugünParan varsa Amerika Kale maçı var 2,5 üst al 3 lira oranı var ufak bir şey at istiyorsan
Allah büyüktür her zaman Şüphesiz ki her zaman bir kapı açılırönemli değil ya bir kapı kapanır bi kapı açılır![]()
O zaman slottan devam etsin o arkadaşın kalbi temiz@gangplank üzüldüm kanka sana da akşamdan beri maçların yattı hep slot veriyor sana sağlık olsun
Aynen öyle kanka forum da millete yardım etmeyi seven adam kazansın hep bazıları var replay atıyor sonra gidip rolling takip edip ödül beklio 1 gram faydası yokO zaman slottan devam etsin o arkadaşın kalbi temiz
Ben de onu anlamıyorum harbiden böyle adamlar var mı slottan kazanıprol takip eden Ben slot'tan kazanıp da çekilişlere katılan adamları gördüm de rollingleri takip edenleri görmedimAynen öyle kanka forum da millete yardım etmeyi seven adam kazansın hep bazıları var replay atıyor sonra gidip rolling takip edip ödül beklio 1 gram faydası yok
Tebrikler bozum mu yaptınAh be metinim erken sonuçlandırma ile kazandık
Dm açsana 1 dk
Yok knk 20 fark olurda kazandı oluyorTebrikler bozum mu yaptın
Hahahahahaga gece attılar bu kodu hangi maça girsem geldi anlamadım Bana param olsaydı gece çok pis para koymuştum 2 sitede de 4.000 lira duruyor Şu an canlıya bağlanamıyorum ki askıya aldırayım30setrabet.com
mayıs800
Kod aktif girdim bakiyeyi 800 yansıdı direk
Şartı ne kanka benim çok yatırım var bunlara direk çekerim ben diğer site hangisiHahahahahaga gece attılar bu kodu hangi maça girsem geldi anlamadım Bana param olsaydı gece çok pis para koymuştum 2 sitede de 4.000 lira duruyor Şu an canlıya bağlanamıyorum ki askıya aldırayım
Benim bildiğim istediğin alanda çevir yatırma olana 8000 lira çekimli olmayana 3000 ya da 5000 çekimŞartı ne kanka benim çok yatırım var bunlara direk çekerim ben diğer site hangisi
Betkolik nakit700 kodŞartı ne kanka benim çok yatırım var bunlara direk çekerim ben diğer site hangisi
Tamamdır kankaBenim bildiğim istediğin alanda çevir yatırma olana 8000 lira çekimli olmayana 3000 ya da 5000 çekim