- 88,636
- 30,908
- 113
Terım ıstıfa 😂
🥳🥳🥳🥳🥳 Seç bizi terimmmm5 kişi seç kanka şu çekimi halledeyim
Dost yönetime bildirelim hoş değil hak var hukuk var11 dk önce aktif adam rolling parasını alıp kaçmış sonradan öğrendim ben yoksa bunun rollingine katilmazdim
Sağlık olsun kanka bazen yapacak bir şey olmuyor isteCok kaçırdılar varya oyle boyle degil. Hadi biz ufak bastik milleti fena duduklediler
Hangı rollde11 dk önce aktif adam rolling parasını alıp kaçmış sonradan öğrendim ben yoksa bunun rollingine katilmazdim
Yine mi yapmış aynı seyi11 dk önce aktif adam rolling parasını alıp kaçmış sonradan öğrendim ben yoksa bunun rollingine katilmazdim
Oyle kanka alistik yaSağlık olsun kanka bazen yapacak bir şey olmuyor iste
Kim o dost11 dk önce aktif adam rolling parasını alıp kaçmış sonradan öğrendim ben yoksa bunun rollingine katilmazdim
@Calypso13 buna 500 TL attı alıp kaçtı 4-5 gün foruma girmedi geçen de kendi parası ile rolling yaptı 6-7 kişiye ödül atmadıHangı rollde
CipsKim o dost
Kesene bereket dostum5 kişi seç kanka şu çekimi halledeyim
Rolling yaptı ödülleri atmadıYine mi yapmış aynı seyi
Odul atmaması neysede 500 tl attıgında kactıysa ayıp etmıs@Calypso13 buna 500 TL attı alıp kaçtı 4-5 gün foruma girmedi geçen de kendi parası ile rolling yaptı 6-7 kişiye ödül atmadı
Kesene bereket dost5 kişi seç kanka şu çekimi halledeyim
Karpuz mu bu seçiyor5 kişi seç kanka şu çekimi halledeyim
Ne şerefsiz insanmış laRolling yaptı ödülleri atmadı
Yazık ya yemin ederim yazık bu para hicbirxaman durmayacak madem bı söz veriyorsun bir bok yiyorsun yap gereginiOdul atmaması neysede 500 tl attıgında kactıysa ayıp etmıs