- 48,801
- 20,177
- 113
Kesene bereket dost @AllanSaintMaximin
Sorma Dost 😡Ne şerefsiz insanmış la
Yönetime bildirince ne oluyor bandlansinNe şerefsiz insanmış la
Çarşamba akşamını bekliyor dostum relax 🤣🤣🤣🤣Rolling yaptı ödülleri atmadı
Forumda para alışverişi yasak dost verende suçlu duruma düşüyor. Böyle adamlara güvenip millet rolling yaptırıyor bunlarda alıp kaçıyorYönetime bildirince ne oluyor bandlansin
Kim dostDelırcem nerde bu
Kesme kendini reco dur sakın 😂Delırcem nerde bu
Takip edrnler bu mesajı beğenebilit mi5 kişi seç kanka şu çekimi halledeyim
Ama rollingte kazanan kişilere parasını göndermiyor bu suç olmuyor mu ,para istemek mi oluyor dostForumda para alışverişi yasak dost verende suçlu duruma düşüyor. Böyle adamlara güvenip millet rolling yaptırıyor bunlarda alıp kaçıyor
Geldı sonundaTakip edrnler bu mesajı beğenebilit mi
5 kişi beğendi bile 🙏Takip edrnler bu mesajı beğenebilit mi
Fatih hocam büyüksün 🥳Takip edrnler bu mesajı beğenebilit mi
Ayıp etmıs bıdahakıne elektrıklı kısıler secılmelıForumda para alışverişi yasak dost verende suçlu duruma düşüyor. Böyle adamlara güvenip millet rolling yaptırıyor bunlarda alıp kaçıyor
Yıne teklıf gelırmı dost secılmezsek ben secerım falanlı 😂Fatih hocam büyüksün 🥳
Tepkime kastın ordadan hocam gene fon moncu olduğunu belli ettinTakip edrnler bu mesajı beğenebilit mi
Başta iyi niyet düşündüm hakkında ama sonrası öyle değilmiş DostAyıp etmıs bıdahakıne elektrıklı kısıler secılmelı
Sayı önemli değil takip edenler arasından rastgele 5 kişi seçecem çekilişle kime çıkarsa o yüzden dedim5 kişi beğendi bile 🙏
Efendim yeni teklif için önceki teklif üzerinden 6 saat geçmesi gerekmektedir.Yıne teklıf gelırmı dost secılmezsek ben secerım falanlı 😂