- 22,788
- 7,357
- 113
24
Şu 5 adımı bi yapamadın akınım vallahi yapıştın oraya bide yapsan valla kırıcazTam 12 saattir virabette roll bile acamadim bugun o kadar fakirim ki askıda ekmek var mı birazdan ona bakacagim 😀😀😀
Düşün yani kazanma ihtimali öyle bişey hayatında henüz 2 adımın üstüne çıkmamışBurası 5 adıma kazanırsa 50.000 de virabet ekleme yapacakmış![]()
Bol bol şanslar dostSponsor @erenak
belki de bu isi bilmiyorumdur aga 😀😀😀Şu 5 adımı bi yapamadın akınım vallahi yapıştın oraya bide yapsan valla kırıcaz
O onla alakalıysa kimse bilmiyordur akınımbelki de bu isi bilmiyorumdur aga 😀😀😀
Ondan demedim dost. Arkadaş aynı anda roll etkinliğine katılım sağladı ondan dedimDüşün yani kazanma ihtimali öyle bişey hayatında henüz 2 adımın üstüne çıkmamış
La bu calpsyo tam şeytanOndan demedim dost. Arkadaş aynı anda roll etkinliğine katılım sağladı ondan dedim5 adım başarılı olursa 50k da ödül alır dağıtım kişi başı 1k olur yaparsa @Calypso13 yapar basss
Bol şanslar dostSponsor @erenak
Ondan demedim dost. Arkadaş aynı anda roll etkinliğine katılım sağladı ondan dedim5 adım başarılı olursa 50k da ödül alır dağıtım kişi başı 1k olur yaparsa @Calypso13 yapar basss
Haytta 1kDagitmam. eskiden esektim dağıtırdim. artik at oldumLa bu calpsyo tam şeytan
Şimdi daha iyi semer vuran olur merak etmeHaytta 1kDagitmam. eskiden esektim dağıtırdim. artik at oldum
Bol şansSponsor @erenak