- 24,613
- 25,918
- 113
Amin kardeşim biraz bronzluk sonrası tatil gelir umarımRabbim nasip etsin artık ne diyelim 😅
Baca olur pencere olur kapı olur her türlü girişe okeyiz 😅😅
Amin kardeşim biraz bronzluk sonrası tatil gelir umarımRabbim nasip etsin artık ne diyelim 😅
Baca olur pencere olur kapı olur her türlü girişe okeyiz 😅😅
Monoton be Akınım bu aralar keyifler gitti neşemizi kaybetmemeye çalışıyoruz işteAgabey naber nasilsin dün tatsiz bir konunun icerisinde hal hatir soramadim
#KONSANTRASYONnoldu bu kupon hadi da
Allaha sukur idare ediyoruz, neşeni kaybetmemen icin kisa surede bir max alman dilegiyle agabeyMonoton be Akınım bu aralar keyifler gitti neşemizi kaybetmemeye çalışıyoruz işte
Sen nasılsın Kardeşim herşey yolundamı
Basket diisnda oynatır bendede öyle boşuna etiket atma knk limiti kaldırıyorlarDaha ilk defa para atiyoz limit koyuyor ya @Zenbet Destek neden böyle
Bol sanssssEv 1.5 almadım başka maçta bulamadım gelirse 1.50 falan tek adım daha atacam kurtarmıyor
Bol şans dostEv 1.5 almadım başka maçta bulamadım gelirse 1.50 falan tek adım daha atacam kurtarmıyor
Ağzın bal yesin fıstıklı baklava yesin kardeşim 😅Allaha sukur idare ediyoruz, neşeni kaybetmemen icin kisa surede bir max alman dilegiyle agabey
Bol sansssEv 1.5 almadım başka maçta bulamadım gelirse 1.50 falan tek adım daha atacam kurtarmıyor
Bol şans kral takipteyiz izliyoruzEv 1.5 almadım başka maçta bulamadım gelirse 1.50 falan tek adım daha atacam kurtarmıyor
bol şanslarrrEv 1.5 almadım başka maçta bulamadım gelirse 1.50 falan tek adım daha atacam kurtarmıyor
Bol şans🍀Ev 1.5 almadım başka maçta bulamadım gelirse 1.50 falan tek adım daha atacam kurtarmıyor