- 7,310
- 2,392
- 113
Evet neymiş telefon numaram güncel değilmiş sanane aq telefon numaramdanİkimislimi
Evet neymiş telefon numaram güncel değilmiş sanane aq telefon numaramdanİkimislimi
Banada bir kere yapmışlardi ama sonra ödediler onay için arayipEvet neymiş telefon numaram güncel değilmiş sanane aq telefon numaramdan
5 yap herkesin cebine girsin benceNet 5 kişi var takip eden @Hamzaxaslan @akgul383 @TheNightMare @Ekitikee @furki3266 dagitacagim parayı bölüm mi yoksa 2 kişiye bölecem oy çokluğu ile belirlicez herkes düşüncesini söylesin ben çok takip et diye kendine güvenen varsa😂
Bence takip ettim ama yine de sen bilirsin dost canın sağolsunNet 5 kişi var takip eden @Hamzaxaslan @akgul383 @TheNightMare @Ekitikee @furki3266 dagitacagim parayı bölüm mi yoksa 2 kişiye bölecem oy çokluğu ile belirlicez herkes düşüncesini söylesin ben çok takip et diye kendine güvenen varsa😂
İlk kupondan beri seri takipteyim kendime de güveniyorum ama diğer kimsenin emeği boşa gitmesin ödül bölünsün aç gözlülüğe gerek yok bendeNet 5 kişi var takip eden @Hamzaxaslan @akgul383 @TheNightMare @Ekitikee @furki3266 dagitacagim parayı bölüm mi yoksa 2 kişiye bölecem oy çokluğu ile belirlicez herkes düşüncesini söylesin ben çok takip et diye kendine güvenen varsa😂
Valla nasıl derseniz okeyim de en başından beri varımNet 5 kişi var takip eden @Hamzaxaslan @akgul383 @TheNightMare @Ekitikee @furki3266 dagitacagim parayı bölüm mi yoksa 2 kişiye bölecem oy çokluğu ile belirlicez herkes düşüncesini söylesin ben çok takip et diye kendine güvenen varsa😂
Sen nasıl istersen bana farketmez dostNet 5 kişi var takip eden @Hamzaxaslan @akgul383 @TheNightMare @Ekitikee @furki3266 dagitacagim parayı bölüm mi yoksa 2 kişiye bölecem oy çokluğu ile belirlicez herkes düşüncesini söylesin ben çok takip et diye kendine güvenen varsa😂
Aza kanaaat etmeyen çoğu bulamaz böl bence kanka en azından akşama kupon yaparızNet 5 kişi var takip eden @Hamzaxaslan @akgul383 @TheNightMare @Ekitikee @furki3266 dagitacagim parayı bölüm mi yoksa 2 kişiye bölecem oy çokluğu ile belirlicez herkes düşüncesini söylesin ben çok takip et diye kendine güvenen varsa😂
+ BendeValla nasıl derseniz okeyim de en başından beri varım
1 k dağıtacaktim hedefi fazla olduğu için 1500 yapacam 3 kişi 500 2 kişi 750 5 kişi 250 karar verinİlk kupondan beri seri takipteyim kendime de güveniyorum ama diğer kimsenin emeği boşa gitmesin ödül bölünsün aç gözlülüğe gerek yok bende
Kararın nedir 😂Beyler ilk başta Hamza ve ben vardık sonradan aramıza katıldınız yalan olmasın şimdi
3 kişi 5001 k dağıtacaktim hedefi fazla olduğu için 1500 yapacam 3 kişi 500 2 kişi 750 5 kişi 250 karar verin
Bende takip ettim 6 kişi 250 yap bari dost1 k dağıtacaktim hedefi fazla olduğu için 1500 yapacam 3 kişi 500 2 kişi 750 5 kişi 250 karar verin
Çoğunluk ne derse uyarım1 k dağıtacaktim hedefi fazla olduğu için 1500 yapacam 3 kişi 500 2 kişi 750 5 kişi 250 karar verin
250 de para değil şimdi 500’e 3 kişi ayarlaBen karar vermicem siz verin kimseyi kırmak istemiyorum
Kararin nedir sende söyle 3 secenek var 😂+ Bende