- 10,925
- 6,136
- 113
Sen söyle çoğunluğa uyacağızÇoğunluk ne derse uyarım
Sen söyle çoğunluğa uyacağızÇoğunluk ne derse uyarım
3x 500 bence de 250 zaten havale ücreti vs 200 e düşcek1 k dağıtacaktim hedefi fazla olduğu için 1500 yapacam 3 kişi 500 2 kişi 750 5 kişi 250 karar verin
bana kalsa 2 kişi yap ama arkadaşlar kırılmasın1 k dağıtacaktim hedefi fazla olduğu için 1500 yapacam 3 kişi 500 2 kişi 750 5 kişi 250 karar verin
Dost 3 kişi 500 yap en azından alan kişinin bi işine yarasın baştan sona bak en çok takip eden 3 kişi seç benceBen karar vermicem siz verin kimseyi kırmak istemiyorum
3 kişi 500 olsun kral sende uğraşma dağıtımcı da ugrasmasin gerisi kismetKararin nedir sende söyle 3 secenek var 😂
Kırılan kırılır herkes kendi kararını versin kendine güvenen varsa benim sıralamam belli😂bana kalsa 2 kişi yap ama arkadaşlar kırılmasın
Kankam hiç mesajını göremedim ve attıysanda bu arkadaşlar 2 saatir burda@canow1 bende takip etmiştim neden listeye alınmadım
kanka sen en iyisi kendi bildiğini yap kburaya yazma dmden yaz gitsin mesaj kutusuna düşmeyen varsa yapıcsk bişi yokKırılan kırılır herkes kendi kararını versin kendine güvenen varsa benim sıralamam belli😂
Ben varmiyim bilmiyorum da ben güveniyorum dost birde maç verdim daha ne yapayım 😂Kırılan kırılır herkes kendi kararını versin kendine güvenen varsa benim sıralamam belli😂
Yav ver geç ağa uğraşma kalan kalacak yapacak bir şey yok nasipte öte köy yokKırılan kırılır herkes kendi kararını versin kendine güvenen varsa benim sıralamam belli😂
Yaz gitsinKırılan kırılır herkes kendi kararını versin kendine güvenen varsa benim sıralamam belli😂
Nasıl görmedin baksana bi bende 2 saattir takip ediyorumKankam hiç mesajını göremedim ve attıysanda bu arkadaşlar 2 saatir burda
Sende mi 3 500 diyon 😂Geçen 6 kişiden 5 kişi seçildi bilin bakalım kim seçilmedi ben 😀 nasip iste
2 kişi 750 yapsın bari şeysin kupon parasına beylerSende mi 3 500 diyon 😂