- 11,715
- 6,529
- 113
Yok FB oynadıktan sonra yazdım ya dedim kasa atacaktım ilk yarı gole ama istatistlik iyi diye basmadimİlk yari gelmis basketten gitti reis
Yok FB oynadıktan sonra yazdım ya dedim kasa atacaktım ilk yarı gole ama istatistlik iyi diye basmadimİlk yari gelmis basketten gitti reis
Parası gelmemis@eminehawk emine hanım 35k çekmişsiniz para altında kalmışsınız diye bir duyum aldık, batıp foruma düşmece mi 😂😂
Yazık.. insanlar artık kazanınca bile mutlu olamıyorlar 😞 @eminehawk geçmiş olsunParası gelmemis
Odememisler reis daha@eminehawk emine hanım 35k çekmişsiniz para altında kalmışsınız diye bir duyum aldık, batıp foruma düşmece mi 😂😂
Ama öder ya biri yatırım yaptığı zamanYazık.. insanlar artık kazanınca bile mutlu olamıyorlar 😞 @eminehawk geçmiş olsun
Avondale attı uyuyon ha 😂Odememisler reis daha
Reis uyumak değil sigara yakiyoduk atmış 🤣🤣Avondale attı uyuyon ha 😂
Azzuri de kırmızı yedi aynı anda sevinemedim ama azzuri avondale vermez daha burdan ben muhammeden korkuyorumReis uyumak değil sigara yakiyoduk atmış 🤣🤣
Muhammed yemez daha reis yerse atar 1 tane dahaAzzuri de kırmızı yedi aynı anda sevinemedim ama azzuri avondale vermez daha burdan ben muhammeden korkuyorum
Birileri gelsin yada bitsin 3 maç tek fark korkutuyorMuhammed yemez daha reis yerse atar 1 tane daha
64.49.26 devam seri surele aksinBirileri gelsin yada bitsin 3 maç tek fark korkutuyor
Saol kardeşim en güvendiğim yer yaptı bide sorma ihtiyacım vardı bugün ödeme yapacaktımYazık.. insanlar artık kazanınca bile mutlu olamıyorlar 😞 @eminehawk geçmiş olsun
Gelir ödeme relax ol dostSaol kardeşim en güvendiğim yer yaptı bide sorma ihtiyacım vardı bugün ödeme yapacaktım
İnsallah gelir reisim 👑Saol kardeşim en güvendiğim yer yaptı bide sorma ihtiyacım vardı bugün ödeme yapacaktım
Ben umudu kestimİnsallah gelir reisim 👑
Ben kesdim net bişi yok ortada isteninleri halletiyswn soeun cozulurr insallahBen umudu kestim