- 110,102
- 62,120
- 113
Du bakalım göreceğiz.3.per belli olur herşey.yanliz bu yvska Boston bayagida favoriymis heOda çaylak gibi kanka yedek fark açılsın oynar o
Du bakalım göreceğiz.3.per belli olur herşey.yanliz bu yvska Boston bayagida favoriymis heOda çaylak gibi kanka yedek fark açılsın oynar o
Mecbur geride takım aga vucu hep gerideyken 3 dener illa ki sokuyor gerideykenBende o yüzden oynadım ama bugün çok kötü adam 15 dk 0 sayı inşallah açılır
Aynen öyle New York gibi buda bu perde dönse iyiDu bakalım göreceğiz.3.per belli olur herşey.yanliz bu yvska Boston bayagida favoriymis he
İnşallah hadi bakalımMecbur geride takım aga vucu hep gerideyken 3 dener illa ki sokuyor gerideyken
Bol şans dostAslanlar
Gelecek bence boston 2. Devre açılır vucevic de araya bi 3 sıkıştırırAcaba gelecek diye mi açmıyorlar she nowss 😂😂
Ağızin bal damlıyor loo😂Gelecek bence boston 2. Devre açılır vucevic de araya bi 3 sıkıştırır
3 kişi yap gelecek 😀😀😀Ödülü 2 kişi yaptım gelsin yeterli aw
Kuponu tam anlamadığım için takip edemiyorum dost ama burdayımAğızin bal damlıyor loo😂
Gelecek yes 🧿🧿Acaba gelecek diye mi açmıyorlar she nowss 😂😂
Normalde bu paraya yapılır ama bilenler bilir 2 haftadır anam ağladı kartlar patlak çalışmıyorum konu bile açmazdim ilk perde açtım insanlara yardımımiz dokunsun dedik paylaştıkça çoğalir 2 bile yapmazdım ama olsun dahası da zor çıkar3 kişi yap gelecek 😀😀😀
BakalımGelecek yes 🧿🧿
BakalımFark azıcık kapandı hemen mola aldı dep
Amin 🧿Bakalım
Olucak olucakAğızin bal damlıyor loo😂