- 18,329
- 3,304
- 113
Kenarda şuan
Yaw sen önce kendini düşün.ben gördüm senin yatan kuponları başarısız rolleri.umarin su gelirde az rahatlarsinNormalde bu paraya yapılır ama bilenler bilir 2 haftadır anam ağladı kartlar patlak çalışmıyorum konu bile açmazdim ilk perde açtım insanlara yardımımiz dokunsun dedik paylaştıkça çoğalir 2 bile yapmazdım ama olsun dahası da zor çıkar
Makarasina dedim kral inşallah toparlarsinNormalde bu paraya yapılır ama bilenler bilir 2 haftadır anam ağladı kartlar patlak çalışmıyorum konu bile açmazdim ilk perde açtım insanlara yardımımiz dokunsun dedik paylaştıkça çoğalir 2 bile yapmazdım ama olsun dahası da zor çıkar
Eyvallah dostYaw sen önce kendini düşün.ben gördüm senin yatan kuponları başarısız rolleri.umarin su gelirde az rahatlarsin
Atacak inanıyoruzBeyler gelmicek boşa takip ediyoz fark açılsın dua edin
Biliyorum ama açıklamak istedimMakarasina dedim kral inşallah toparlarsin
Ağa Boston bi yerde eritir farkı o ara 3 lüğü içeri almamız lazım oluru yüksekBeyler gelmicek boşa takip ediyoz fark açılsın dua edin
İnşallah dediğiniz gibi olur ben öyle düşünmüyorumAğa Boston bi yerde eritir farkı o ara 3 lüğü içeri almamız lazım oluru yüksek
Bol şanslarBirer üçlük gelirse 2 dosta sürpriz
Bi oyuna girse de izlesekİnşallah dediğiniz gibi olur ben öyle düşünmüyorum
Ne kaldı şuanYavsak holi normade bozar zor maç kaldı ya açmıyor bozmayı 10 a bozardim inanki
Tek vucevicNe kaldı şuan
Hadi bakalımMola sonrası oyunda .. kenarda bekliyordu zaten