Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Canow1/ Tümbet 9+9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
@canow1 Dün geceden locada korktuğumuz varmı biraz geciktim bu akşam kişisel durumlardan
Bütün maaşı yedik eve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum kız arkadaşım nişanlim birkaç alacağım şey var dedi ona da para vermem lazımdi bugün sırf sinirliyim diye arada yazdı açmadım cevap vermedim faturanın son günü ödemedim kartın zamanı geçti ödemedim

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,850
3,293
113
Zevk alıyo galiba bırak alsın devam etsin sinirli değilim kızginim kendime bu hale düştüğüm için kendimi bu hale düşürdüğüm için çok utanıyorum kendimde cidden sabaha çıkmak istemiyorum keşke ölsem ne için yaşıyoruz ki aldığımız iki kuruşum maaşı kumara verecek kadar düştüysek niye yaşıyoruz ki
Valla knk biz bu kafayla daha cok si...liriz kızma ama dgrusu bu

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Kimseyi kendimi acindirmak için bunları söylemiyorum çok doldum doluyum Öyle az da olsa kendimi rahatlatmak için konuşuyorum kimse yanlış anlamasin hepinize iyi geceler desteğiniz için çok sağ olun İnşallah her şey güzel olur

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,731
4,659
113
Bütün maaşı yedik eve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum kız arkadaşım nişanlim birkaç alacağım şey var dedi ona da para vermem lazımdi bugün sırf sinirliyim diye arada yazdı açmadım cevap vermedim faturanın son günü ödemedim kartın zamanı geçti ödemedim
Bu anlattıklarını anlayan bir kaç kişi çıkar ancak dost insanin kendine dur demeli senin zaaflarin bam başka lütfen beni yanlış anlama bu forumda iki kişi bilirim gapolli o kendini biliyor ve sen eğer bakiyen varsa kendine lütfen dur de sabah devam et herkes yürü der dur diyen sendendir. Biraz kafanı dinle

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Bu anlattıklarını anlayan bir kaç kişi çıkar ancak dost insanin kendine dur demeli senin zaaflarin bam başka lütfen beni yanlış anlama bu forumda iki kişi bilirim gapolli o kendini biliyor ve sen eğer bakiyen varsa kendine lütfen dur de sabah devam et herkes yürü der dur diyen sendendir. Biraz kafanı dinle
Hiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim var

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Hiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim var
Çevrimi düşünme 10k gelirse 20 k yapmak için uğraş çevrim yokmuş gibi sonra 30k ya çıkart 30k çevrim kalmış olur gerisi gelir

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,537
7,851
113
Reis o kadar çevrim varsa niye aldın ki ana paranla oynaşan belki durum daha farklı olabilirdi
Aynen öyle,,zaten kuru paran var ne işin olur yok tüm etli olmanin 10. Yılı yok bilmem ne yok 5 kat çevirim falan filan,,kardeşim bunlar 2-3 ayda bir zaten sürekli tumbetli olmanın 10. Yılını kutluyor tamamen düzmece tuzak,,gerçi şu saatten sonra ne desem boss
Tek şey dersin oda geçmiş olsun,, düşmüş çünkü
Artik nafile(((

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,731
4,659
113
Gelirse o 50k çevrimi tek başına çevir dostum buraya atma atarsan yanılırsın bunun farkına var dost acı söyler gönül ister akıl yerine para vermek ama durumlar ortada seni seviyorum dikkat et kendine

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Gelirse o 50k çevrimi tek başına çevir dostum buraya atma atarsan yanılırsın bunun farkına var dost acı söyler gönül ister akıl yerine para vermek ama durumlar ortada seni seviyorum dikkat et kendine
Eyvallah dostum sağ ol

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,850
3,293
113
Cok zor durum dost Allah yardımcın olsun valla 😔

Colina53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
1,487
113
Belki buradan yürür gidersin hemen umutsuzluğa kapılma bekleyelim görelim...senin için takip edicem bu iki maci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...