Canın saolsun,,,Dost stres anında kimse doğruyu göremez 100 lirayı 10.000 lira yaptığımızda oldu ama olmayınca olmuyor hayat
Canın saolsun,,,Dost stres anında kimse doğruyu göremez 100 lirayı 10.000 lira yaptığımızda oldu ama olmayınca olmuyor hayat
Bütün maaşı yedik eve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum kız arkadaşım nişanlim birkaç alacağım şey var dedi ona da para vermem lazımdi bugün sırf sinirliyim diye arada yazdı açmadım cevap vermedim faturanın son günü ödemedim kartın zamanı geçti ödemedim@canow1 Dün geceden locada korktuğumuz varmı biraz geciktim bu akşam kişisel durumlardan
Böyle yaşamaktansa canımız sağ olmasın ya gerçekten boşu yaşıyoruz yaşıyorum en azından kendim için söyleyeyim konuşacak o kadar çok şey var kiCanın saolsun,,,
Reis o kadar çevrim varsa niye aldın ki ana paranla oynaşan belki durum daha farklı olabilirdiGelse ne olacak daha 50 bin cevrim var
Valla knk biz bu kafayla daha cok si...liriz kızma ama dgrusu buZevk alıyo galiba bırak alsın devam etsin sinirli değilim kızginim kendime bu hale düştüğüm için kendimi bu hale düşürdüğüm için çok utanıyorum kendimde cidden sabaha çıkmak istemiyorum keşke ölsem ne için yaşıyoruz ki aldığımız iki kuruşum maaşı kumara verecek kadar düştüysek niye yaşıyoruz ki
Haklısın gerçekten ama olur diye düşündümReis o kadar çevrim varsa niye aldın ki ana paranla oynaşan belki durum daha farklı olabilirdi
Vallahi haklısın doğru dost rezil kepaze durumdayız şu saatte bu haldeyizValla knk biz bu kafayla daha cok si...liriz kızma ama dgrusu bu
Bu anlattıklarını anlayan bir kaç kişi çıkar ancak dost insanin kendine dur demeli senin zaaflarin bam başka lütfen beni yanlış anlama bu forumda iki kişi bilirim gapolli o kendini biliyor ve sen eğer bakiyen varsa kendine lütfen dur de sabah devam et herkes yürü der dur diyen sendendir. Biraz kafanı dinleBütün maaşı yedik eve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum kız arkadaşım nişanlim birkaç alacağım şey var dedi ona da para vermem lazımdi bugün sırf sinirliyim diye arada yazdı açmadım cevap vermedim faturanın son günü ödemedim kartın zamanı geçti ödemedim
Hiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim varBu anlattıklarını anlayan bir kaç kişi çıkar ancak dost insanin kendine dur demeli senin zaaflarin bam başka lütfen beni yanlış anlama bu forumda iki kişi bilirim gapolli o kendini biliyor ve sen eğer bakiyen varsa kendine lütfen dur de sabah devam et herkes yürü der dur diyen sendendir. Biraz kafanı dinle
Çevrimi düşünme 10k gelirse 20 k yapmak için uğraş çevrim yokmuş gibi sonra 30k ya çıkart 30k çevrim kalmış olur gerisi gelirHiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim var
Aynen öyle,,zaten kuru paran var ne işin olur yok tüm etli olmanin 10. Yılı yok bilmem ne yok 5 kat çevirim falan filan,,kardeşim bunlar 2-3 ayda bir zaten sürekli tumbetli olmanın 10. Yılını kutluyor tamamen düzmece tuzak,,gerçi şu saatten sonra ne desem bossReis o kadar çevrim varsa niye aldın ki ana paranla oynaşan belki durum daha farklı olabilirdi
Gelirse o 50k çevrimi tek başına çevir dostum buraya atma atarsan yanılırsın bunun farkına var dost acı söyler gönül ister akıl yerine para vermek ama durumlar ortada seni seviyorum dikkat et kendineHiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim var
Sen doktora görün Ağa ne desek boş bu illet maaş yatirilmaz ki keyfe oynanirHiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim var
Eyvallah dostum sağ olGelirse o 50k çevrimi tek başına çevir dostum buraya atma atarsan yanılırsın bunun farkına var dost acı söyler gönül ister akıl yerine para vermek ama durumlar ortada seni seviyorum dikkat et kendine
O kadar haklısın kiSen doktora görün Ağa ne desek boş bu illet maaş yatirilmaz ki keyfe oynanir
Cok zor durum dost Allah yardımcın olsun valla 😔Bütün maaşı yedik eve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum kız arkadaşım nişanlim birkaç alacağım şey var dedi ona da para vermem lazımdi bugün sırf sinirliyim diye arada yazdı açmadım cevap vermedim faturanın son günü ödemedim kartın zamanı geçti ödemedim
Belki buradan yürür gidersin hemen umutsuzluğa kapılma bekleyelim görelim...senin için takip edicem bu iki maciHiçbir şey kalmadı sadece bir kupon var 10 k veriyor New York ve San Antonio ilk yarı 1 gelirse 50 k daha çevrim var
Eyvallah dostum Ben uyuyacağım ama iyi geceler sağ ol İnşallah dediğin gibi olurBelki buradan yürür gidersin hemen umutsuzluğa kapılma bekleyelim görelim...senin için takip edicem bu iki maci