Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
20 tane bira içiyorum dese inanırım oda şişe Efes derse , ama 4 tane 70 lik içmek imkansız. Hatta şöyle söyleyim, ben 8-10 tane kırmızı Tuborg içiyorum desin yine imkansız boş muhabbetler iki yudum alkol içen kendini fıçı zannediyor
Şu adamın göz alıcı haklılığını görüyor musunuz? Seçilmiş insan sanki.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,139
18,142
113
4 tane 70 lik mi içiyorsun bunu başka biryerde söyleme alay konusu olursun neyse burada Allah'tan seni tanımıyoruz insanlarda bir guzel teselli vermiş ilginç.
Yıllardır Ankara'da girip çıkmadığım ortam kalmadı tanımadığım ayyaş kalmadı kasayla bira içenleri gördümde 4 tane 70 lik içeni ilk defa duyuyorum
Basss Testo

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
20 tane bira içiyorum dese inanırım oda şişe Efes derse , ama 4 tane 70 lik içmek imkansız. Hatta şöyle söyleyim, ben 8-10 tane kırmızı Tuborg içiyorum desin yine imkansız boş muhabbetler iki yudum alkol içen kendini fıçı zannediyor
20 bira bile 30 dan sonrası için zor ben 33 e geldim 6 birayı içip yattığımda sabahım rezil oluyor

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
527
93
Yarabandı senin yaşın kadar okul okumuşluğum var benim 3 mühendis imza yetkisine sahibim.Vizyon diye belirttiğin şeye bak ismin boşa merkep değil kafana tüküreyim senin yazık boşa taşıyorsun
Sen bu yazdıkla
Yarabandı senin yaşın kadar okul okumuşluğum var benim 3 mühendis imza yetkisine sahibim.Vizyon diye belirttiğin şeye bak ismin boşa merkep değil kafana tüküreyim senin yazık boşa taşıyorsun

Bende Antalya oteller bölge müdüruyum

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Olum adam içer içmez kaç tane içer ne yapar bilmem etmem bununla ilgilenmiyorumda.Bir insan alkol içip gelip foruma çaresizim diye konu açıyorsa istediği tek şey alkolden uzaklaşmak fikir almaksa burada fikir bekleyecek haldeyse yazık lan o adama.Ben yemin ediyorum üzüldüm adama.Siz içince ne yaparsınız ya sevdiğiniz kızı ararsınız ya en yakın dostunuzu falan aramaz mısınız?Adam gelmiş konu açmış buradan şifa bekliyor biraz vicdanınız olsun her şeye bir şey bulmayın aw.İster 2 bira içsin zoom olsun ister 4 70’lik ne farkeder.Konuşup akıl alacağı kimsesi yok ki gelmiş yazmış buraya kimseyi küçük görmeyin hepimiz evrende toz parçasıyız

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
20 bira bile 30 dan sonrası için zor ben 33 e geldim 6 birayı içip yattığımda sabahım rezil oluyor
Dediğim gibi bira içersin ben şuan 1 kasa Efes içen birisini tanıyorum adam yıllardır öyle 40 küsür yaşında arabanın arkaya kasayla koyar sabaha kadar piizlenir , oda sidik yapan Efes şişe zaten sudan farkı yok
Üstten içiyor alttan döküyor.

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Olum adam içer içmez kaç tane içer ne yapar bilmem etmem bununla ilgilenmiyorumda.Bir insan alkol içip gelip foruma çaresizim diye konu açıyorsa istediği tek şey alkolden uzaklaşmak fikir almaksa burada fikir bekleyecek haldeyse yazık lan o adama.Ben yemin ediyorum üzüldüm adama.Siz içince ne yaparsınız ya sevdiğiniz kızı ararsınız ya en yakın dostunuzu falan aramaz mısınız?Adam gelmiş konu açmış buradan şifa bekliyor biraz vicdanınız olsun her şeye bir şey bulmayın aw.İster 2 bira içsin zoom olsun ister 4 70’lik ne farkeder.Konuşup akıl alacağı kimsesi yok ki gelmiş yazmış buraya kimseyi küçük görmeyin hepimiz evrende toz parçasıyız
Sen ince düşünüyorsun dost . Burda her telden insan var . Laf anlatmak imkansız

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
[lan o adama.Ben yemin ediyorum üzüldüm adama.Siz içince ne yaparsınız
Dediğim gibi bira içersin ben şuan 1 kasa Efes içen birisini tanıyorum adam yıllardır öyle 40 küsür yaşında arabanın arkaya kasayla koyar sabaha kadar piizlenir , oda sidik yapan Efes şişe zaten sudan farkı yok
Üstten içiyor alttan döküyor.
ya bak dediğin herşeye zaten birebir katılıyorum bide şunu eklemek isterim

kumardan isyan edecek adamın 4 tane 70 lik parası olmaz. köpek öldüren parasını bile kumara atar.

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
527
93
Gel seninle iddiaya girelim ben diplomamı buraya atarsam şayet 10 kişiye 1K verecek misin?Eğer atamazsam ben vereceğim atarsam senin gibi bir merkep verecek kabul ediyor musun?
Ece Seçkin hukuk mezunu
Ferhat Göçer tıp.
Hakkari'de Oxford da varmı.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Sen ince düşünüyorsun dost . Burda her telden insan var . Laf anlatmak imkansız
ince düsünmek değil ben 2018 de alkolden adapazarı amatemde 65 gün kaldım. ben bile 4 tane 70 li içiyorum diye gitmedim hastanelik olup etrafı rezil ediyorum diye gitmiştim

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
Aslında biz yoğuzzz 😏

thug1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
764
153
43
Spora başla. Testosteronun yükselince içtiğinde kafa yapmıyor. Bırakıyosun