Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Ece Seçkin hukuk mezunu
Ferhat Göçer tıp.
Hakkari'de Oxford da varmı.
Aw aptalı ilk okul mezunu dedin ya bende sana 3 mühendislik imza yetkim var senin yaşın kadar okul okuduk dedim yok şöyle böyle dedin ya.Bende sana herkesin huzurunda bir şey diyorum.Ben diplomamı atacağım buraya 10 Kişiye 1000₺ göndermesine o kasen yiyor mu?Göndermezsem eğer ben atacağım.Öyle millete sallıyorsun falan diyorsun ya gel kasene güven iddiaya gir benimle

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
Dostum şöyle yapalım bende diplomalarimi atayım.
Senin diploman benden üstünse .
Ben 100 k vereyim foruma güveniyor musun yoska femboy musun
100 knın 2 ksına talibim nba kuponum tutmazsa bari yanımda ikinci slot param olsun :D

Skrinar

şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
😑

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
527
93
Aw aptalı ilk okul mezunu dedin ya bende sana 3 mühendislik imza yetkim var senin yaşın kadar okul okuduk dedim yok şöyle böyle dedin ya.Bende sana herkesin huzurunda bir şey diyorum.Ben diplomamı atacağım buraya 10 Kişiye 1000₺ göndermesine o kasen yiyor mu?Göndermezsem eğer ben atacağım.Öyle millete sallıyorsun falan diyorsun ya gel kasene güven iddiaya gir benimle
Türkiye'de diplomasi olmayanı dövüyorlar dostum.
Senle uğraşamam paran yoksa atarım.
Diplomaları karşılastircaz
Seninki benden üstünse 100 k atacağım bu da sözümdür.
Eğer yok değilse sen atacaksin.
10 k yi napsin millet

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,600
23,418
113
10 k yi napsin millet
Hay yalanını

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
992
113
Biricik 1.5 litre beyaz şarap artı bira 🍺 500 olmuş be arada yoklukta icmisligimiz var Mamak'ta reco dayı var hala devam kaç senedir üç litre şarap iki bira devam

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Dostum şöyle yapalım bende diplomalarimi atayım.
Senin diploman benden üstünse .
Ben 100 k vereyim foruma güveniyor musun yoska femboy musun
Aw aptalı üstünlüğü ne sağlayacak?Bana göre benim mesleğim doktordanda üstündür ona göre göre çöp toplama işi yapıyordur onun mesleği benden daha üstündür.Niye karı gibi kıvırıyorsun şimdi?Sen ilk okul mezunu dedin ben mühendisim deyince goygoya düştün ya gel diyorum pürüzsüz kestanene güveniyorsan iddiaya gir 10 kişiye 1K olarak atalım kim atmazsa

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,292
20,859
113
Olum adam içer içmez kaç tane içer ne yapar bilmem etmem bununla ilgilenmiyorumda.Bir insan alkol içip gelip foruma çaresizim diye konu açıyorsa istediği tek şey alkolden uzaklaşmak fikir almaksa burada fikir bekleyecek haldeyse yazık lan o adama.Ben yemin ediyorum üzüldüm adama.Siz içince ne yaparsınız ya sevdiğiniz kızı ararsınız ya en yakın dostunuzu falan aramaz mısınız?Adam gelmiş konu açmış buradan şifa bekliyor biraz vicdanınız olsun her şeye bir şey bulmayın aw.İster 2 bira içsin zoom olsun ister 4 70’lik ne farkeder.Konuşup akıl alacağı kimsesi yok ki gelmiş yazmış buraya kimseyi küçük görmeyin hepimiz evrende toz parçasıyız
Ah be güzel kardeşim demekki yeterince insan tanıyamamışsın.. bu alkol kafası falan değil bu yalnızlık falanda değil bu kumardan para kazanıp iki bira içip müziğin eşliğinde nerede kaynatsamda vakit geçirsem geri kumara düşmesem kafası.
Şimdi arada girip yazılanları okuyup kendince gülüyor ah bu forumda neler gördük neler boşversene sen herkese üzülme

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
527
93
Benden çok okul okuduysan,
Bu forumun önünde söz veriyorum.
Buraya ben nude atarım.
Artı hesabımda ne var ne yok foruma dağıtırım.
12 yılı geçkin üni kariyerin olduysa gel bana dm at.
Elinde as varsa ac hadi

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,786
20,139
113
10 k yi napsin millet
Tamam sen 10k ver o zaman

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,786
20,139
113
Buraya ben nude atarım.
Elinde as varsa ac hadi
Çok fazla boş yaptın dozunda bırak bence

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
527
93
Aw aptalı üstünlüğü ne sağlayacak?Bana göre benim mesleğim doktordanda üstündür ona göre göre çöp toplama işi yapıyordur onun mesleği benden daha üstündür.Niye karı gibi kıvırıyorsun şimdi?Sen ilk okul mezunu dedin ben mühendisim deyince goygoya düştün ya gel diyorum pürüzsüz kestanene güveniyorsan iddiaya gir 10 kişiye 1K olarak atalım kim atmazsa
Evrende toz parçasıyız bence çok kasma ilk okul mezunu sadece bir terim.
Yoksa ığdır da okuduğun mühendisliği kimse siklemez.
En fazla elektrik mühendisisindir.
Hadi diyelim makine senden başka bir şey olmaz zaten

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Buraya ben nude atarım.
Elinde as varsa ac hadi
Çok okuyan değil sağlam okuyan bir şeyler başarıyor zaten aptal herif yemişim senin 12 yıllık üniversite hayatını.Makine Mühendisliği,Elektrik Elektronik,Bilgisayar Mühendisliği+yazılım(programlama) bu saydığım tüm mühendislik derslerinin ana derslerini aldım.Millet makine bitiremiyorken ağlıyorken hepsinin ana derslerini alıp verdim diplomamı aldım bu mühendisliklerin hepsinede imza yetkim var.Sokayım senin akademik kariyerine senden Banane ayrıca ben sana senle ilgili bir şey demedim.Sen ortaya attın ilk okul mezunu diye değil mi?Şimdi burada karı gibi kıvırıyorsun.Bu dediklerimi kasen yiyorsa gel iddiaya gir ben buraya atayım 10 kişiye 1K olarak dağıtalım istiyorsan az geliyorsa 20 kişi 5K yapalım merkep

Skrinar

şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
@zebra dayı gelde öğüt ver dayiiiiiiii

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
527
93
Çok okuyan değil sağlam okuyan bir şeyler başarıyor zaten aptal herif yemişim senin 12 yıllık üniversite hayatını.Makine Mühendisliği,Elektrik Elektronik,Bilgisayar Mühendisliği+yazılım(programlama) bu saydığım tüm mühendislik derslerinin ana derslerini aldım.Millet makine bitiremiyorken ağlıyorken hepsinin ana derslerini alıp verdim diplomamı aldım bu mühendisliklerin hepsinede imza yetkim var.Sokayım senin akademik kariyerine senden Banane ayrıca ben sana senle ilgili bir şey demedim.Sen ortaya attın ilk okul mezunu diye değil mi?Şimdi burada karı gibi kıvırıyorsun.Bu dediklerimi kasen yiyorsa gel iddiaya gir ben buraya atayım 10 kişiye 1K olarak dağıtalım istiyorsan az geliyorsa 20 kişi 5K yapalım merkep
Tamam dostum sen haklısın.
Ben sana diploman yok demedin.
Tamam ben bir merkepim
Kusura bakma haklısın.
Yeterki sus.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Evrende toz parçasıyız bence çok kasma ilk okul mezunu sadece bir terim.
Yoksa ığdır da okuduğun mühendisliği kimse siklemez.
En fazla elektrik mühendisisindir.
Hadi diyelim makine senden başka bir şey olmaz zaten
Ha bu arada okuduğum üniversite dünya sıralamasında Türkiye’de ilk 5 te değilse yine ben kaybettim sayacağım senin için