Günde 4 tane 70 lik kim içiyor dost.Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Yanında çakmak çaksak patlarsın baba dikkat et.Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Her gün kazanana kadar dedeye para yatırıyorsun. Paran olmadığı için icemiyorsun bu kadar basit.Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Bende geleyim mi lütfenNeredesin reis mezeleri alıp geliyoruz
Sen olmadan olmaz reis 😀Bende geleyim mi lütfen
Dostum inan kötü bir niyetle yazmıyorum temiz bir dayağa ihtiyacın var alkol etkisinden daha etkili . Bir daha icmezsin. Ben 5 ay oldu bırakalıBeni iciyom reis limit Yok imcek istemyom bana yardımcı olsun nolur tecrübeler
Dostum inan kötü bir niyetle yazmıyorum temiz bir dayağa ihtiyacın var alkol etkisinden daha etkili . Bir daha icmezsin. Ben 5 ay oldu bırakalı
[/QUOTEallah için şov beni kutfen nolur
dayaktan sonra mı bıraktın dost?Dostum inan kötü bir niyetle yazmıyorum temiz bir dayağa ihtiyacın var alkol etkisinden daha etkili . Bir daha icmezsin. Ben 5 ay oldu bırakalı
En sevdıgım caresız ınsanOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Yoo kavgaya şahit oldum onun tecrübesi 😂dayaktan sonra mı bıraktın dost?
5. 70 lik için yardım edek miAllah rızası için yardım
Kurtar beni Mal ben boyun eğmeyen xorbulayantadamjm pasoEn sevdıgım caresız ınsan
MesutOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Altın vuruş kısadan kesOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım