- 1,911
- 619
- 113
4 70 lik parasını kumara yatırıp sıfırlarsan bırakmış olursun kökten çözüm
2 güne cenaze aracı gelirReis ganj nehri kenarında mısın?
Valla işin makarası reis yakın olsam gitcem dertleşcem adamlaÜzüldüm adama .
Brndetolk günler çok kiztim reis kustum tolernas olunca etki etmiyorYaklasik 6 -7 yıldır forumdayim. Bu 2026 yili hic iyi gelmedi kimseye. Trol desen trol de degiller. Cok baska seyleri inanarak yaziyorlar. Bundan 10 sene kadar onceydi herhalde. 70 lik istanbule 10 dk gibi bi surede icmistim. Pacalarima kadar kusmuşum . İnsanin ayakkabisi kusmuk olurmu aw. Neyse o gun bu gun akillandikta hem vodkayi biraktik hemde ayarinda iciyoruz. Senin konuya gelecek olursak tekelden bandrollu urunler al kral. Kacak iciyon bariz belli kör olursun.
Reis gel yemek içmek hepsi benden gelValla işin makarası reis yakın olsam gitcem dertleşcem adamla
Allah için yardım edin 😂 😂Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Düşünmen yeter dost muzları bitirme hemenReis gel yemek içmek hepsi benden gel
Kral bot doğrulamasi olsa foruma giremessin suan yavBrndetolk günler çok kiztim reis kustum tolernas olunca etki etmiyor
Pandemiden sonra ülkeye reset attılar sanki dost . Ülkenin Şirazesi kaydı. Derdi olmayan adam bile dert sahibi oldu. Artık ekonomik mi dersin , psikolojik mi dersin bilemem.. alkol meselesine gelince ölçülü icmezsen hem sağlığından hemde cebinden oluyorsun. Adama da canı sıkılıyor insanınYaklasik 6 -7 yıldır forumdayim. Bu 2026 yili hic iyi gelmedi kimseye. Trol desen trol de degiller. Cok baska seyleri inanarak yaziyorlar. Bundan 10 sene kadar onceydi herhalde. 70 lik istanbule 10 dk gibi bi surede icmistim. Pacalarima kadar kusmuşum . İnsanin ayakkabisi kusmuk olurmu aw. Neyse o gun bu gun akillandikta hem vodkayi biraktik hemde ayarinda iciyoruz. Senin konuya gelecek olursak tekelden bandrollu urunler al kral. Kacak iciyon bariz belli kör olursun.
1 hafta boyunca günde 4 70lik içsen ki bu fizik kurallarına aykırı . imkansız bişey hadi diyelim içtin 1.haftanın sonunda karacigerindeki tüm damarlar embole olur akcigerine pıhtı atar geberir gidersin.
Reis onu lafın gelişi demiştir bence1 hafta boyunca günde 4 70lik içsen ki bu fizik kurallarına aykırı . imkansız bişey hadi diyelim içtin 1.haftanın sonunda karacigerindeki tüm damarlar embole olur akcigerine pıhtı atar geberir gidersin.
Dua ediyoz görüldü atıyorlar dostAllaha yakınlasarak tüm kötülüklerden uzaklasabiliriz
Taktik efsane heHer gün kazanana kadar dedeye para yatırıyorsun. Paran olmadığı için icemiyorsun bu kadar basit.
Yav adam onunu goremiyor suan halil güneşli gibi olmusGünde dört 70'lik içip , alkol komasına girmiyorsan , bilimsel olarak incelenmesi gereken birisin.
Ha diyelim öylesin , Günde dört 70 lik içip alkol komasına girmiyorsun (!), sen alkolu bırakana kadar karaciğerin seni çoktan bırakmıştır...
Kesinlikle dostum vallaPandemiden sonra ülkeye reset attılar sanki dost . Ülkenin Şirazesi kaydı. Derdi olmayan adam bile dert sahibi oldu. Artık ekonomik mi dersin , psikolojik mi dersin bilemem.. alkol meselesine gelince ölçülü icmezsen hem sağlığından hemde cebinden oluyorsun. Adama da canı sıkılıyor insanın