Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,911
619
113
4 70 lik parasını kumara yatırıp sıfırlarsan bırakmış olursun kökten çözüm

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Yaklasik 6 -7 yıldır forumdayim. Bu 2026 yili hic iyi gelmedi kimseye. Trol desen trol de degiller. Cok baska seyleri inanarak yaziyorlar. Bundan 10 sene kadar onceydi herhalde. 70 lik istanbule 10 dk gibi bi surede icmistim. Pacalarima kadar kusmuşum . İnsanin ayakkabisi kusmuk olurmu aw. Neyse o gun bu gun akillandikta hem vodkayi biraktik hemde ayarinda iciyoruz. Senin konuya gelecek olursak tekelden bandrollu urunler al kral. Kacak iciyon bariz belli kör olursun.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
1,087
113
Yaklasik 6 -7 yıldır forumdayim. Bu 2026 yili hic iyi gelmedi kimseye. Trol desen trol de degiller. Cok baska seyleri inanarak yaziyorlar. Bundan 10 sene kadar onceydi herhalde. 70 lik istanbule 10 dk gibi bi surede icmistim. Pacalarima kadar kusmuşum . İnsanin ayakkabisi kusmuk olurmu aw. Neyse o gun bu gun akillandikta hem vodkayi biraktik hemde ayarinda iciyoruz. Senin konuya gelecek olursak tekelden bandrollu urunler al kral. Kacak iciyon bariz belli kör olursun.
Brndetolk günler çok kiztim reis kustum tolernas olunca etki etmiyor

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Allah için yardım edin 😂 😂

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
270
124
43
Dayı yanında takılalım kokusu da yeter bize

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
605
492
63
1 hafta boyunca günde 4 70lik içsen ki bu fizik kurallarına aykırı . imkansız bişey hadi diyelim içtin 1.haftanın sonunda karacigerindeki tüm damarlar embole olur akcigerine pıhtı atar geberir gidersin.

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Pandemiden sonra ülkeye reset attılar sanki dost . Ülkenin Şirazesi kaydı. Derdi olmayan adam bile dert sahibi oldu. Artık ekonomik mi dersin , psikolojik mi dersin bilemem.. alkol meselesine gelince ölçülü icmezsen hem sağlığından hemde cebinden oluyorsun. Adama da canı sıkılıyor insanın

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
996
663
93
Günde dört 70'lik içip , alkol komasına girmiyorsan , bilimsel olarak incelenmesi gereken birisin. :)

Ha diyelim öylesin , Günde dört 70 lik içip alkol komasına girmiyorsun (!), sen alkolu bırakana kadar karaciğerin seni çoktan bırakmıştır...

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,200
11,654
113
Daha salı bugün dost, 5 günü daha var Turanımın
1 hafta boyunca günde 4 70lik içsen ki bu fizik kurallarına aykırı . imkansız bişey hadi diyelim içtin 1.haftanın sonunda karacigerindeki tüm damarlar embole olur akcigerine pıhtı atar geberir gidersin.

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
1,305
113
Reis onu lafın gelişi demiştir bence

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Günde dört 70'lik içip , alkol komasına girmiyorsan , bilimsel olarak incelenmesi gereken birisin. :)

Ha diyelim öylesin , Günde dört 70 lik içip alkol komasına girmiyorsun (!), sen alkolu bırakana kadar karaciğerin seni çoktan bırakmıştır...
Yav adam onunu goremiyor suan halil güneşli gibi olmus

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Pandemiden sonra ülkeye reset attılar sanki dost . Ülkenin Şirazesi kaydı. Derdi olmayan adam bile dert sahibi oldu. Artık ekonomik mi dersin , psikolojik mi dersin bilemem.. alkol meselesine gelince ölçülü icmezsen hem sağlığından hemde cebinden oluyorsun. Adama da canı sıkılıyor insanın
Kesinlikle dostum valla