Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,577
1,086
113
Günde dört 70'lik içip , alkol komasına girmiyorsan , bilimsel olarak incelenmesi gereken birisin. :)

Ha diyelim öylesin , Günde dört 70 lik içip alkol komasına girmiyorsun (!), sen alkolu bırakana kadar karaciğerin seni çoktan bırakmıştır...
Tolernas var reis ondan eskiden 2 biraya sarhoş olurum psndemide 5 litrelik bidon etil alkol içtim ondandır

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,033
539
113
Kardeş ben tekel bayiyim neredesin gel bizden al

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
sarapmı rakımı. rakı ise senden zengini yok hocam :) şarapsa köpek öldüren bile artık pahalı :)

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
bu arada ben inanırım hocam. içerim dünyaya söverim sanşa söverim ama sonunda elimi açar beni yaratana sıgınırım teşekkür ederim bugünüme bile. ben alkollü bile çok namaz kıldım ona sıgındım. kısacası neye inanıyorsun bilmiyorum (istersen içtiğin şişeye inan ) ama çağresizlik insanın kendi yarattıgı bir an

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Turan üzüldüm lan sana yemin olsun.Yakının ailen falan yok mu biladerim kendini bu kadar alkole neden vuruyorsun yazık karaciğerine.İç yine iç bizde içiyoruzda ayarında iç.İstanbuldaysan seninle bir masa kuralım ama böyle votka falan değil bi rakı içelim

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Yardımcı olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim alkole kendi ruhumu hapseden adam değilim ama modu değiştiriyor saygısızlıgim olduysa ondan bin kez özür dilerim
Git elini yüzünü yıka . Şişeyi de ihtiyaç sahibi birine ver . Muzları ye onlar dursun. Ne derdin varsa da yüzleş . Yazık etme kendine.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Yardımcı olan tüm kardeşlerime teşekkür ederim alkole kendi ruhumu hapseden adam değilim ama modu değiştiriyor saygısızlıgim olduysa ondan bin kez özür dilerim
alkolle alakası yok aslında içindeki kazanamama birikip alkolle dışa vuruyor en sonunda çok yasadım ama isyan etmenin bi anlamı yok

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,577
1,086
113
Turan üzüldüm lan sana yemin olsun.Yakının ailen falan yok mu biladerim kendini bu kadar alkole neden vuruyorsun yazık karaciğerine.İç yine iç bizde içiyoruzda ayarında iç.İstanbuldaysan seninle bir masa kuralım ama böyle votka falan değil bi rakı içelim
Gel reisim içelim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
Kral bizi bos ver isin makarasini yapar cekiliriz kenara. Kendini düşün etil alkol icilir mi. Onu icen domestosa da tek atar.