- 34,596
- 23,416
- 113
Berkays tost . Sende mi içtin. 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsunHaklısın usta tenrık exefm
Berkays tost . Sende mi içtin. 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsunHaklısın usta tenrık exefm
migrosta zamanında ucuz diye vişne suyu ile alıodum üniversite zamanlarında. ondan sonra ankarada kendimi ulusta bilmediğim bir parkta bulunca böbreğimi çok çaldılar diye korkup etil alkolden uzak durmuştumKral bizi bos ver isin makarasini yapar cekiliriz kenara. Kendini düşün etil alkol icilir mi. Onu icen domestosa da tek atar.
Çok uzağız bro ben şu anda Mecidiyeköydeyim iş çıkışı Kadıköy tarafında kalıyorum oraya geçerim.Bu taraflara düşecek olursan eğer yaz bana oturalım seninle sözüm olsun ne zaman dersen 18:00 sonrasıGel reisim Esenler
Tamam reisim tesurr ederimÇok uzağız bro ben şu anda Mecidiyeköydeyim iş çıkışı Kadıköy tarafında kalıyorum oraya geçerim.Bu taraflara düşecek olursan eğer yaz bana oturalım seninle sözüm olsun ne zaman dersen 18:00 sonrası
@Haassab kalk büyüğün geldiÖncelikle yalancısın.
Yalanı bırak.
4 70 lik içecek bir bünye yoktur.
Zaten aynı standartla iç 1 haftaya ölürsün.
Vücudun cok sağlam diyelim ölmedin.
1 haftaya vücut intihar yönetiminde olur.
Kendini öldürür yani ona odaklanır.
Bu evrimsel bir süreç aslında seni öldürerek acı cekmemeni sağlıyor.
Veya üreme diye östrojen üretmeye başlar.
Sen ya intihar edersin yada vurdurursun.
Hem forumda femboyumuz da olur reklam ederiz seni.
Gerçi 30 yaşındasın artık femboy da olmaz senden.
Allah rızası için diyor birde Allah sana yardım etmiyorsa biz nasıl edelim.
Özbekistan şubesi 😀@Haassab kalk büyüğün geldi
Senin adın markup değilde merkep diye değiştirilsin.Bilirsin senin gibi eşeklere eski Türkçede Merkep derlermişÖncelikle yalancısın.
Yalanı bırak.
Hassab suan havaleciler ve tatli telaşları demekle mesgul. Bu konular sarmiyor onu 😂@Haassab kalk büyüğün geldi
ölmez reis zaten vücut bir şekilde onu kusarak ya da başka bir türlü artık atıyor dışarı.Öncelikle yalancısın.
Yalanı bırak.
arıyabilir hocam ben mesela çok alköllü namaz kılıp dua ettim çağreyi orada aradım belki inanmıyordur inancı başkadır. psikiyatriye gidiyorum mesela ben açıkça herseyi anlatarak belki o psikiyatri tarafındada bulamamıştır en son alkollü buraya yazmıştır normal yaniAdam çareyi bu forumda arıyor 😄 çıldırıyorum
Herbokolog o. Eminim ki bu konu hakkında da saçma düşüncelerini yazar . Eksik kalmaz 😄Hassab suan havaleciler ve tatli telaşları demekle mesgul. Bu konular sarmiyor onu 😂
Ben içmesemde konuşamıomBerkays tost . Sende mi içtin. 2 kelimeyi bir araya getiremiyorsun
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Sağlık olsun BerkoBen içmesemde konuşamıom
Alkolü bırakmak azaltarak olur işine gücüne bakarak kafanda bitireceksinOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
tab,kide serdar ortaç onu yıkabilecek tek o dur5 tane 70lik içine 500lük roll açtılır
Var mı turan reisi yıkabilecek babayiğit