Atar mı atar maazallahReis arkadaşta bi topluk var da az öncede buraya nude atarım falan diyordu 😀
Atar mı atar maazallahReis arkadaşta bi topluk var da az öncede buraya nude atarım falan diyordu 😀
TOPUNUZ UTANIN BE YUKARIDAKİ KONU BAŞLİGINI OKUYUP BİR ÜSTTE YORUM KOYDUK BIRAZ ESRILI..FAKAT BAKIYORUM BIRBIRINIZE GİRMEŞSINIZ NE LÂFLAR HAKARETLER..YEMINLE ONCE BUNLARI OKUSAYDIM BIRAZ BU KONU ALTINA ( KONUYU AÇAN VE GÜZEL YORUM YAPANLAR HARİÇ ) ..KESINLIKLE PAYLAŞIM YAPMAZDIM.Valla biz kumar bağımlısı olarak bu " içki " deyince " ya bundan ne zevk aliyorsun ki ?!.." deriz ..
Kumar olmayıp içki bağımlısı da " ya sizde akıl yokmu kazandığın parayı gidip kumara basmaktan ve bir ay calis 5 dk da kaybet..
Uyuşturucu bağımlıları ise onlar yukarıdaki iki farklı bağımliya ne der...( bilemiyorum..)
Vesselam bu " bağımlı kişi " her türden olabiliyor..Telefon bağımlısı İnternet sosyal medya ve hatta bir başka kişiye bağımlı yaşama ...Hepsi doğuştan değil tabii sonradan kazanılan davranış ögrenmeyle tekrarlar ile..
Birde bunların kendi içinde türleri..
Az bağımlı-Orta-Ve şiddetli bağımlı kumar/içki/madde bağımlısı Sigara unuttuk bak....
Hepsinin tıbbi tedavi metotları mevcuttur da bu tedaviler bir destekten ibarettir. son noktayı yine bağımlı kişiye aittir..
Bir başka bakışta bağimlik " esaret hayat" diyebiliriz...
●●●●●●●●●●●●●●●
Konuyu açan arkadaşımıza bir şarkı gönderelim..))
Bu mesajından sonra çok utandım zebra dayı çok özür dilerim senden affet beniTOPUNUZ UTANIN BE YUKARIDAKİ KONU BAŞLİGINI OKUYUP BİR ÜSTTE YORUM KOYDUK BIRAZ ESRILI..FAKAT BAKIYORUM BIRBIRINIZE GİRMEŞSINIZ NE LÂFLAR HAKARETLER..YEMINLE ONCE BUNLARI OKUSAYDIM BIRAZ BU KONU ALTINA ( KONUYU AÇAN VE GÜZEL YORUM YAPANLAR HARİÇ ) ..KESINLIKLE PAYLAŞIM YAPMAZDIM.
Bıraktırmak için dövdülermi bro?Dostum inan kötü bir niyetle yazmıyorum temiz bir dayağa ihtiyacın var alkol etkisinden daha etkili . Bir daha icmezsin. Ben 5 ay oldu bırakalı
Yok kavgaya şahit oldum ondan sebepBıraktırmak için dövdülermi bro?
Yaş 65 zebra dayı. Boşver senTOPUNUZ UTANIN BE YUKARIDAKİ KONU BAŞLİGINI OKUYUP BİR ÜSTTE YORUM KOYDUK BIRAZ ESRILI..FAKAT BAKIYORUM BIRBIRINIZE GİRMEŞSINIZ NE LÂFLAR HAKARETLER..YEMINLE ONCE BUNLARI OKUSAYDIM BIRAZ BU KONU ALTINA ( KONUYU AÇAN VE GÜZEL YORUM YAPANLAR HARİÇ ) ..KESINLIKLE PAYLAŞIM YAPMAZDIM.
Yaşlı kurt zebra dayım. Dediysen vardır bir bildiginTOPUNUZ UTANIN BE YUKARIDAKİ KONU BAŞLİGINI OKUYUP BİR ÜSTTE YORUM KOYDUK BIRAZ ESRILI..FAKAT BAKIYORUM BIRBIRINIZE GİRMEŞSINIZ NE LÂFLAR HAKARETLER..YEMINLE ONCE BUNLARI OKUSAYDIM BIRAZ BU KONU ALTINA ( KONUYU AÇAN VE GÜZEL YORUM YAPANLAR HARİÇ ) ..KESINLIKLE PAYLAŞIM YAPMAZDIM.
Yok Avcılar sahildeymisReis ganj nehri kenarında mısın?
Yani inandın her gün o kadar alkol ictigine bak haftalık dese gene tamam olabilir günde 4 tane 70 lik nedir yani en zengin insan olsan gene para yetismezOnu heryerde söylüyorlar hemen Trakya yaptın sende bende şimdi sana söylüyorum osozu
Orası daha fena 😀Yok Avcılar sahildeymis![]()
Reis sadece içme kendine söz ver ilk günü atlat gerisi yalan dolan anlarsin zaten cabuk birakirsin alkoli ben 1 damla bile icmiyorum hayatim boyunca toplasan 4 bira icmemisimdirOrda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Su içse o kadar ölürYani inandın her gün o kadar alkol ictigine bak haftalık dese gene tamam olabilir günde 4 tane 70 lik nedir yani en zengin insan olsan gene para yetismez
Oha üne.
Mlsef iciyom şuan lanet olsun4 70 lik kimse içemez en kral alkolik bile içemez.zehirlenirsin moruk
İçemezsin ölürsün sallama artıkOha üne.
Mlsef iciyom şuan lanet olsun