Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
gecen 35lik votka içtim. En son 5 metre halıyı çamaşır makinesine sokmaya çalışıyordum.

Dream16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
120
43
Bende her sabah arabayı arıyorum bıktım artık 🙄

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Biz ne kadar sana bırak desek yol göstersekde senin bunu bırakman için Başına musibet gelmesi gerekiyor İNŞALLAH GELMEZ ama yada tövbe etmen gerekiyor benim arkadaş tavsiyem

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Bunda kafa yok
Cebinde 10 k olacak.
3 bira alacaksın yavaş yavaş içeceksin masani kuracaksın.
Kaju fistik fındık .
1 k içkiye gitsin.
9k yi sitene yükleyeceksin.
Bir yandan TV açık olacak tek başına yakacaksin bir sigara slot oynayacaksın.
20 30 yaparsan çıkarsın.
Kaybedersen de düşün ki Kıbrıs'ta takılıyorsun.
Vizyon önemli bir şey.
Fakir de olsan zenginde olsan vizyon yoksa bu mal gibi.
Allah'ın yasakladığı bir şey için Allah'a dua edersin.
Oğlum içki güzel birşey ne diyor kardeş kararında içiniz.
Soğuk içiniz.

Sen günde 5 litre su içersen de zehirlenirsin.
Günde en güzel yemeği 4 defa yersen de kusarsin.
Sen vizyonsuzsun ve bence nefes almayı hak etmiyorsun.
30 yaşında adamsın.
Ama beyin yasin 10
Şimdi gördüm yorumlarını merkep seni tolerans diye bişey var sen 3 birayla sarhoş olursun ben 3 70 likle senin DNA gen lestir benim sağlam istisnai ve dayanıklı tam merkep isme bak

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Biz ne kadar sana bırak desek yol göstersekde senin bunu bırakman için Başına musibet gelmesi gerekiyor İNŞALLAH GELMEZ ama yada tövbe etmen gerekiyor benim arkadaş tavsiyem
Son icisten sonra 1 ay ara vermeye karar verdim hala o günün malligi var üzerimde konu açtığım günden önceki gün 70 icmsistim 2. Yetmisiligi evde içtim kalkınca orada da 1 yetmişlik içtim full kustum çıkardım diğer şişeyi de ictim 24 saate yayarak içtim yani sürekli shot değil

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Son icisten sonra 1 ay ara vermeye karar verdim hala o günün malligi var üzerimde konu açtığım günden önceki gün 70 icmsistim 2. Yetmisiligi evde içtim kalkınca orada da 1 yetmişlik içtim full kustum çıkardım diğer şişeyi de ictim 24 saate yayarak içtim yani sürekli shot değil
onun yerine bence bol bol dua et normal su iç kola iç yoksa sonun bence iyi olmaz kardeşim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
onun yerine bence bol bol dua et normal su iç kola iç yoksa sonun bence iyi olmaz kardeşim
Vücut istemiyor zaten herşeyden nefret etmiş durumdayım zevk sıfır dopamini duzleticez mecbur lanet bişey alkol bıraktım inşallah

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,895
1,071
113
Allah'a dua et Gönülden çaresizligin gecer

klubnika

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
559
191
43
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Küçük çaplı bir suç işle bir süre cezaevinde kal orada zaten içirmezler. Dayım öyle bıraktı 😁

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,581
881
113
Knka senin tek çaren bi tanıdık seni ayağından bi odaya zincirliycek ve takribi 2 ay sadece ekmek su vercek. O da bir ihtimal unutursun. Antidepresansız zor senin durumun psikoloğa amateme felan git.