Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
1,137
113
Benim rekor saf 2 litre etil 1 günde tabi yüzde 50 ye seyletip içmiştim 4 kilo 50 CC oranlı rakı gibi düşün
Çabuk ölürsün bizim burda o içenlerin hepsi birden ölmeyenlerde kötü yanı hayat senin kardeşim yanlış anlamada gerek yok bende çok içiyordum sabah sabah votka bira amandurmadan ne kadar varsa o kadar içiyordum yetmiyordu illa icicem bı sekilde yine içiyordum semtte beni gören yolunu değiştiriyordu köşede çocuklar olsun anında yok oluyorlardi semtin delisi bile kaçıyordu benden pis içiyordum bozuyordu yani beni en kralinida bozar çok ictigin zaman bir huy vardı bendede polis gördüğüm zaman sariyodum polislere kaç kere babama şikayete gelmişler en son farklı olucak amca diye polislere gidip geçmeyin burdanndiyormusum kackere kafamı gözümu kirdirttin yunuslara sivillere yani rezillik içki illaki bı zaman sonra bozuyohe benim kadar olmaz herkeste ben şaşıriyodum Allah kurtarsın senide

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,568
37,202
113
Abi görselde altta bak destek acik 1 saat anlattım sürekli kod tükendiği için uyarı veriyor diyor,Abi burada yazmamın amacı forum sa bilgi paylaşımı yapıldığı için varsa bir fikrin onu söylersen iyi olurdu
Çoğu yerde öyle hata veriyor ancak temsilci düzeltir onu

Zalo3472

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
28
28
Orda burda içiyorum dozlar Güneş tepeden vuruyor nasıl yandınız bu alkolu bana yol gösterin tecrübeli olan gerçi ben günde 4 70 lik içiyorum Allah için yardım
Sen bazgevmezsen kimse seni geçiremez boşuna yardım isteme

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
senin işini bir 70lik çözer knk
Çabuk ölürsün bizim burda o içenlerin hepsi birden ölmeyenlerde kötü yanı hayat senin kardeşim yanlış anlamada gerek yok bende çok içiyordum sabah sabah votka bira amandurmadan ne kadar varsa o kadar içiyordum yetmiyordu illa icicem bı sekilde yine içiyordum semtte beni gören yolunu değiştiriyordu köşede çocuklar olsun anında yok oluyorlardi semtin delisi bile kaçıyordu benden pis içiyordum bozuyordu yani beni en kralinida bozar çok ictigin zaman bir huy vardı bendede polis gördüğüm zaman sariyodum polislere kaç kere babama şikayete gelmişler en son farklı olucak amca diye polislere gidip geçmeyin burdanndiyormusum kackere kafamı gözümu kirdirttin yunuslara sivillere yani rezillik içki illaki bı zaman sonra bozuyohe benim kadar olmaz herkeste ben şaşıriyodum Allah kurtarsın senide
Aynı şekil vallahi gören kaçıyordu 30 kişilik maganda gurup bile abi selamın aleyküm diyip kaçıyordu ama bıraktım bidonu arada votka viski

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
1,137
113
Mecbur yollarının üstündeyim bende deli gibi içip içip mzuik açıp dinliyom falan bide üstünde Polat Alemdar kıyafeti ne korkunç zamanlardı utanıyorum kendimden amk
Polat Alemdar kıyafeti takım elbise yani

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,796
1,562
113
kardesim almanyadan geldi bugun 6 adet balli jack getirmis 100 luk kagithane bolgesi buyursun gelsin :)