- 815
- 498
- 63
Valla kardeş aklıma soktun gittim 70lik havana club aldım. 3 tekel gezdim 3.de buldum. 50liğini bitirdim. Kalanı içsem mi diye niyetleniyorum. İçeceğim sanırım.
İç gitsin ohhValla kardeş aklıma soktun gittim 70lik havana club aldım. 3 tekel gezdim 3.de buldum. 50liğini bitirdim. Kalanı içsem mi diye niyetleniyorum. İçeceğim sanırım.
Afiyet olsun reis başka zamana insalahgel kanka beraber icelim 🧡
Niyet ettim havana club'un kalanını içmeyeValla kardeş aklıma soktun gittim 70lik havana club aldım. 3 tekel gezdim 3.de buldum. 50liğini bitirdim. Kalanı içsem mi diye niyetleniyorum. İçeceğim sanırım.
İçiyorum. Yarasın.İç gitsin ohh
Ben senin yerinde olsam şişe biter bitmez koşup tekrar alırımİçiyorum. Yarasın.
Abartma mk. Rekorum 70lik zaten 🤣Ben senin yerinde olsam şişe biter bitmez koşup tekrar alırım
Bi oturuşta defalarca 1000 Lik viski bitirmişliğim varAbartma mk. Rekorum 70lik zaten 🤣
Arkadaş kendi içmiyor bizi özendiriyorBi oturuşta defalarca 1000 Lik viski bitirmişliğim var
Öyle valla ameliyatlıyım alkol yasak ama böyle görüyorum zaten kaç gündür bişey içmişliğim yok harman kalıyoruz gidip alaımız geliyor 😀Arkadaş kendi içmiyor bizi özendiriyor![]()
Valla hiç hesapta yokken şu an 70liği devirdim. Sırf bu arkadaş aklıma getirdi diye. Yine de suç kendimde tabiÖyle valla ameliyatlıyım alkol yasak ama böyle görüyorum zaten kaç gündür bişey içmişliğim yok harman kalıyoruz gidip alaımız geliyor 😀
knka nasıl içiyorsunuz ? ben gerçi amatörüm ama 35lik bile 2 günde zor içiyorum ( yalnızım ne yapacağım belli olmaz diye korkarak içiyorum sarhoş olmadan )Valla hiç hesapta yokken şu an 70liği devirdim. Sırf bu arkadaş aklıma getirdi diye. Yine de suç kendimde tabi![]()
Keşke bende senin gibi olsam ilk başladıgimda bende öyleydim şimdi Marmara denizini icmisimdir şuana kadarknka nasıl içiyorsunuz ? ben gerçi amatörüm ama 35lik bile 2 günde zor içiyorum ( yalnızım ne yapacağım belli olmaz diye korkarak içiyorum sarhoş olmadan )
reis yaş 30; 10 sefer falan içtim işte ama hafiften aramıyor değilim. En iyisi almayayım aga zaten bünyem her şeye bağlanıyorKeşke bende senin gibi olsam ilk başladıgimda bende öyleydim şimdi Marmara denizini icmisimdir şuana kadar
Ben 10 gündür içemiyorum deliriyorum şimdide icememekten deliriyorumreis yaş 30; 10 sefer falan içtim işte ama hafiften aramıyor değilim. En iyisi almayayım aga zaten bünyem her şeye bağlanıyor![]()
Bir aylık içkiyi iki günde içiyorsun reis para dayanmazBen 10 gündür içemiyorum deliriyorum şimdide icememekten deliriyorum
Vallahi öyle ya lanet olsunBir aylık içkiyi iki günde içiyorsun reis para dayanmaz
70 lik icicem onuda icemiyom şuan 70 içip bırakacaktık olmuyor işte sans yokBir aylık içkiyi iki günde içiyorsun reis para dayanmaz
reis dün bir jack daniels aldım senin içinde içicem70 lik icicem onuda icemiyom şuan 70 içip bırakacaktık olmuyor işte sans yok