Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
816
498
63
Valla kardeş aklıma soktun gittim 70lik havana club aldım. 3 tekel gezdim 3.de buldum. 50liğini bitirdim. Kalanı içsem mi diye niyetleniyorum. İçeceğim sanırım.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,423
3,809
113
Valla kardeş aklıma soktun gittim 70lik havana club aldım. 3 tekel gezdim 3.de buldum. 50liğini bitirdim. Kalanı içsem mi diye niyetleniyorum. İçeceğim sanırım.
Niyet ettim havana club'un kalanını içmeye

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
816
498
63
Öyle valla ameliyatlıyım alkol yasak ama böyle görüyorum zaten kaç gündür bişey içmişliğim yok harman kalıyoruz gidip alaımız geliyor 😀
Valla hiç hesapta yokken şu an 70liği devirdim. Sırf bu arkadaş aklıma getirdi diye. Yine de suç kendimde tabi :)

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,658
1,462
113
Valla hiç hesapta yokken şu an 70liği devirdim. Sırf bu arkadaş aklıma getirdi diye. Yine de suç kendimde tabi :)
knka nasıl içiyorsunuz ? ben gerçi amatörüm ama 35lik bile 2 günde zor içiyorum ( yalnızım ne yapacağım belli olmaz diye korkarak içiyorum sarhoş olmadan )

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
1,099
113
knka nasıl içiyorsunuz ? ben gerçi amatörüm ama 35lik bile 2 günde zor içiyorum ( yalnızım ne yapacağım belli olmaz diye korkarak içiyorum sarhoş olmadan )
Keşke bende senin gibi olsam ilk başladıgimda bende öyleydim şimdi Marmara denizini icmisimdir şuana kadar

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,658
1,462
113
Keşke bende senin gibi olsam ilk başladıgimda bende öyleydim şimdi Marmara denizini icmisimdir şuana kadar
reis yaş 30; 10 sefer falan içtim işte ama hafiften aramıyor değilim. En iyisi almayayım aga zaten bünyem her şeye bağlanıyor :)