1.5 kilo daha olsa içecem ama sabır ediyom etki etmiyorZımba gibi kalktım reis eyw
1.5 kilo daha olsa içecem ama sabır ediyom etki etmiyorZımba gibi kalktım reis eyw
Kanka bir gün Ankara'ya yolun düşerse seni biryere götürecem sadece 3 duble içeceksin 15 gün yattığın yerden kalkamayacaksın sana alkol diye su içiriyolar orada herhalde 😆😆1.5 kilo daha olsa içecem ama sabır ediyom etki etmiyor
Vallahi içerim kral ama etki etmio zımba gibi uyaniyom he köpek öldüren wybora falan sikiyo hafif de etil den tut tarımsal kökenli tıbbi amaçlı etil alko hepsini içtim senin içeceğin de etki etmez yüksek ihtimalKanka bir gün Ankara'ya yolun düşerse seni biryere götürecem sadece 3 duble içeceksin 15 gün yattığın yerden kalkamayacaksın sana alkol diye su içiriyolar orada herhalde 😆😆
Sen bitmişsin kardeş ne diyimVallahi içerim kral ama etki etmio zımba gibi uyaniyom he köpek öldüren wybora falan sikiyo hafif de etil den tut tarımsal kökenli tıbbi amaçlı etil alko hepsini içtim senin içeceğin de etki etmez yüksek ihtimal
Jzjsjsjskskskxkxkxix yok bea şimdi diriliyomSen bitmişsin kardeş ne diyim
Yok reis her shotta gözüm aciliyokral sen ameliyata filan girsen narkozda fayda etmez. devammi hâla kör olma yolunda kac adim kaldi 🤣
karaciğer iflas edince zımbayı görecenVallahi içerim kral ama etki etmio zımba gibi uyaniyom he köpek öldüren wybora falan sikiyo hafif de etil den tut tarımsal kökenli tıbbi amaçlı etil alko hepsini içtim senin içeceğin de etki etmez yüksek ihtimal
Bı bok olmaz bana aşırı sağlam genetigim var tek şansım aşırı sağlam genetik ve dünyasal şans dijital sans 0 tabikaraciğer iflas edince zımbayı görecen
görücez zebanilere selam söyleBı bok olmaz bana aşırı sağlam genetigim var tek şansım aşırı sağlam genetik ve dünyasal şans dijital sans 0 tabi
Vallahi yalan değil amkTrakya da bizim derlerki at yalanı s. Yim inanani
Ve Aleyna aleyküm selam kıymetli kardeşimgörücez zebanilere selam söyle
Reis zebanilere ilettim mesajını cok mutlu oldular gelirse torpil geccez diyolar ben zebanilere kankiyimgörücez zebanilere selam söyle
Kirve 50lik içtim kalkamadım mkReis zebanilere ilettim mesajını cok mutlu oldular gelirse torpil geccez diyolar ben zebanilere kankiyim
Kirve 50lik içtim kalkamadım mk
Kirve ben icmedigim zamanlar aşırı disiplini besleniyorum spor yapiyom belki ondandir amk bilmiyom ki açıkça diyim ego sevmem ama benim içtiğimi başkası icse olur awKirve 50lik içtim kalkamadım mk
Prenses bana vermedi@wasil hayırdır sen neden çaresizsin