Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,317
21,914
113
1.5 kilo daha olsa içecem ama sabır ediyom etki etmiyor
Kanka bir gün Ankara'ya yolun düşerse seni biryere götürecem sadece 3 duble içeceksin 15 gün yattığın yerden kalkamayacaksın sana alkol diye su içiriyolar orada herhalde 😆😆

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,102
113
Kanka bir gün Ankara'ya yolun düşerse seni biryere götürecem sadece 3 duble içeceksin 15 gün yattığın yerden kalkamayacaksın sana alkol diye su içiriyolar orada herhalde 😆😆
Vallahi içerim kral ama etki etmio zımba gibi uyaniyom he köpek öldüren wybora falan sikiyo hafif de etil den tut tarımsal kökenli tıbbi amaçlı etil alko hepsini içtim senin içeceğin de etki etmez yüksek ihtimal

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,317
21,914
113
Vallahi içerim kral ama etki etmio zımba gibi uyaniyom he köpek öldüren wybora falan sikiyo hafif de etil den tut tarımsal kökenli tıbbi amaçlı etil alko hepsini içtim senin içeceğin de etki etmez yüksek ihtimal
Sen bitmişsin kardeş ne diyim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,723
8,764
113
kral sen ameliyata filan girsen narkozda fayda etmez. devammi hâla kör olma yolunda kac adim kaldi 🤣

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,248
1,335
113
karaciğer iflas edince zımbayı görecen