- 40,783
- 31,527
- 113
İnş abiGelir bnce
İnş abiGelir bnce
Sana da kardeşimBen yattım abi umarım 2. Yarı 7 korner çıkar hayırlı sabahlar ❤🍀 @fatih1983
Emeğine deydiyse güzel bol şansİnat ettim yaptım
EyvallahEmeğine deydiyse güzel bol şans
Aklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişiFeajer kasa 26000 oldu sabah IBAN at daha fazla üstelemedim 1000tl atacam bugün de yaparsak birlikte yine atarım iyi günler
Senin gibi milleti defalarca sabahlara kadar destek verin dagitim yapacam diye bekletip sonrasında batıp dagitim yok diyen biri degil sahtekar antepliAklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişi
Sen 6 aydır benim 250 TL mi atmadin hangi yüzle konuşuyorsunAklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişi
Vayy Fatih Tebrikler en kadim dostumFeajer kasa 26000 oldu sabah IBAN at daha fazla üstelemedim 1000tl atacam bugün de yaparsak birlikte yine atarım iyi günler
Portland alır bencePortland yenecek Phonex'i. Nesine sitesinin yorumcusu Phonix yener demiş. Kesin Portland alır aq 2.20 oranı vardı maç öncesi
Para kazanmak istiyorsanız bu yorumcuların tahminlerinin zıttına eşit miktarlarda para yatırın. Aldığınızın verdiğinizden fazla olduğunu göreceksiniz
Portland Brazzers takımına oynayan kazanır
Not: Makara yapıyorum. Sonra oynayıp kaybeden olur sövülmek istemem. Hiçbir maçın garantisi yok
Bu konu açtı dağıtım yapacam dedi kazandı kaçmıştı 2 kişi mi 3 kişi mi ney o kadar kişiydik ertesi günde kupon paylaştı kayıp etti hepsini sitede kulisbet di çekim gelsin atacsm dediSenin gibi milleti defalarca sabahlara kadar destek verin dagitim yapacam diye bekletip sonrasında batıp dagitim yok diyen biri degil sahtekar antepli
İşte o gecenin mağdur larindan biri benim 🤣🤣Bu konu açtı dağıtım yapacam dedi kazandı kaçmıştı 2 kişi mi 3 kişi mi ney o kadar kişiydik ertesi günde kupon paylaştı kayıp etti hepsini sitede kulisbet di çekim gelsin atacsm dedi![]()
İşte o gecenin mağdur larindan biri benim 🤣🤣
Bosbelesin teki raporu da var mış engelliyim diyordu demek ki beyinden engellibari yoksa yok de değil mi yapmak zorunda değilsin ama yapıyorsan sözünde duracaksın
Kardeş o dediğin arkadaş nekadar görmesemde harbi adam ben harbi olan adama canımı veririm para nedirki parası varken atmamasıAklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişi
Sana atayım ozaman olurmuAklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişi