Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çarşamba

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,405
3,792
113
Portland yenecek Phonex'i. Nesine sitesinin yorumcusu Phonix yener demiş. Kesin Portland alır aq 2.20 oranı vardı maç öncesi

Para kazanmak istiyorsanız bu yorumcuların tahminlerinin zıttına eşit miktarlarda para yatırın. Aldığınızın verdiğinizden fazla olduğunu göreceksiniz

Portland Brazzers takımına oynayan kazanır

Not: Makara yapıyorum. Sonra oynayıp kaybeden olur sövülmek istemem. Hiçbir maçın garantisi yok

Son düzenleme:

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,059
18,089
113
Portland yenecek Phonex'i. Nesine sitesinin yorumcusu Phonix yener demiş. Kesin Portland alır aq 2.20 oranı vardı maç öncesi

Para kazanmak istiyorsanız bu yorumcuların tahminlerinin zıttına eşit miktarlarda para yatırın. Aldığınızın verdiğinizden fazla olduğunu göreceksiniz

Portland Brazzers takımına oynayan kazanır

Not: Makara yapıyorum. Sonra oynayıp kaybeden olur sövülmek istemem. Hiçbir maçın garantisi yok
Portland alır bence

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,278
3,608
113
Senin gibi milleti defalarca sabahlara kadar destek verin dagitim yapacam diye bekletip sonrasında batıp dagitim yok diyen biri degil sahtekar antepli
Bu konu açtı dağıtım yapacam dedi kazandı kaçmıştı 2 kişi mi 3 kişi mi ney o kadar kişiydik ertesi günde kupon paylaştı kayıp etti hepsini sitede kulisbet di çekim gelsin atacsm dedi :)

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bu konu açtı dağıtım yapacam dedi kazandı kaçmıştı 2 kişi mi 3 kişi mi ney o kadar kişiydik ertesi günde kupon paylaştı kayıp etti hepsini sitede kulisbet di çekim gelsin atacsm dedi :)
İşte o gecenin mağdur larindan biri benim 🤣🤣

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
K
Aklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişi
Kardeş o dediğin arkadaş nekadar görmesemde harbi adam ben harbi olan adama canımı veririm para nedirki parası varken atmaması
Aklın varsa atmazsın parası varken kendini bir b*k sanan parası yokken dileniyor değmeyecek kişi
Sana atayım ozaman olurmu