aynı mantıkla bankadan kredi - eş dosttan altın alıp bozdurup bu kombineyi oynasa 2 milyonu 5 milyon oluyoŞöyle bisi tuttursan 7k 20k oluyor Ekli dosyayı görüntüle 957225
aynı mantıkla bankadan kredi - eş dosttan altın alıp bozdurup bu kombineyi oynasa 2 milyonu 5 milyon oluyoŞöyle bisi tuttursan 7k 20k oluyor Ekli dosyayı görüntüle 957225
Kasayı hic bölmeden sadece %20 kayıp veren bir yere yatir iki adımda futbolda yaparsın 65 70 den sonra 1 gole kasa atip ilerleÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
Ünlü eleştirmen Hasan sabbahaynı mantıkla bankadan kredi - eş dosttan altın alıp bozdurup bu kombineyi oynasa 2 milyonu 5 milyon oluyo
Bunu oyna yada böyle oyna diye bisey demedim buna benzer oranlarda ikili kombine yapsa 7 yi 20 yapıyor dedim Alamut Fatihi Hasan Sabbahaynı mantıkla bankadan kredi - eş dosttan altın alıp bozdurup bu kombineyi oynasa 2 milyonu 5 milyon oluyo
Sayın Enişte bey ne zaman dan beri sorayım diyorum unutuyorum ne iş yaparsın yaşın kaç kimlerdensin40k yı shellactan mı alıyoruz
Diğer sebepler yazmaz dimi
buna benzer bir şey oynayınca 2 milyon da 5 milyon ediyor dedim bir şey demedim kiBunu oyna yada böyle oyna diye bisey demedim buna benzer oranlarda ikili kombine yapsa 7 yi 20 yapıyor dedim Alamut Fatihi Hasan Sabbah
Mantıklı kralKasayı hic bölmeden sadece %20 kayıp veren bir yere yatir iki adımda futbolda yaparsın 65 70 den sonra 1 gole kasa atip ilerle
2 milyon 6 milyon a yakın oluyor 950k eksik dedin de senin için minimal farklar bunlarbuna benzer bir şey oynayınca 2 milyon da 5 milyon ediyor dedim bir şey demedim ki
73lüyüm pvc dogruyorumSayın Enişte bey ne zaman dan beri sorayım diyorum unutuyorum ne iş yaparsın yaşın kaç kimlerdensin
Ben bu hassabı engellemişim niye acaba küfür fln etmiştir muhakkak2 milyon 6 milyon a yakın oluyor 950k eksik dedin de senin için minimal farklar bunlar
Bol şans abiÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
Forum da çok sevillyrsun merak ettim sordum73lüyüm pvc dogruyorum
Yok her konuda fikri olan @Herbokolog bi arkadas o üzerine vazife olmayan ne varsa orda ondan engellemişsindirBen bu hassabı engellemişim niye acaba küfür fln etmiştir muhakkak
Banlansak 100 tane like gelir çok severlerForum da çok sevillyrsun merak ettim sordum
Salı günü sen ben bi arkadaş daha bulak yaparız inşallahBol şans abi
MaşallahBanlansak 100 tane like gelir çok severler
Dünyada kaç milyar insan arasında tanışmışız reis onu hafızadan nasıl silecez problem o😀Ben bu hassabı engellemişim niye acaba küfür fln etmiştir muhakkak
Koymussun kuponu ver adama carsamba gerı atarYok her konuda fikri olan @Herbokolog bi arkadas o üzerine vazife olmayan ne varsa orda ondan engellemişsindir