Boşkoy küfür etmişti bana engelledimDünyada kaç milyar insan arasında tanışmışız reis onu hafızadan nasıl silecez problem o😀
Boşkoy küfür etmişti bana engelledimDünyada kaç milyar insan arasında tanışmışız reis onu hafızadan nasıl silecez problem o😀
Aslında hak ediyorsun da 😂😂Yatarsa sövmüceksen gönül koymucaksan nba maç verebilirim
Sana vericem benKoymussun kuponu ver adama carsamba gerı atar
Herkes gordu suanSana vericem ben
Başkana trx yaz bakalım enişte40k yı shellactan mı alıyoruz
Diğer sebepler yazmaz dimi
Hıyar ağası ya 😂 😂. Güldürdün yine dahirEtsene maçan yiyorsa hıyar herif
Banlanınca mesaj yazıyor ya üzgünüz yasaklandınız sebepBaşkana trx yaz bakalım enişte
Başkan eski como tribun lideri Boş geçmez
Dostum 20-25 yildir sıkı nba takipcisiyim. Bugun playoff maclari oncesi son karsilasmalar var. Ilk olarak eger biraz bile takip ediyorsan ilk 5 leri kesinlikle mac oncesi kontrol et sonrasinda ise takimlarin arasinda tek galibiyet farki olan takimlar var mi onlari oynamaya calis. Bugun her hangi bir 8. Takim 1. Takimi yenebilir cunku 8. Icin 7. Olmak onemliyken 1. Takim yedeklerle cikabilir. Eger istersen sana direk kupon yapabilirim ama direk odulu bana vermek yerine benle birlikte 3 kisiye daha yani toplamda 4 kisiye 500 e bolusturur musun? Birlikte takip edelim hepimizÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
50 tl bastım 450 oldu o 450 yi de gittim NBA bastım ölmedik ama can çekişiyoz amk😂😂 yalnış anlaşılmasın milyondan bu hale düştüm -70 deyimparam olsa interin 5.90 ganyanı vasdı enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anlat Kartal dost bugünlere kolay mı geldiksabah olmadan 7 yide kaybet reis. O zaman mışıl mışıl uyursun. O para orada olduğu sürece rahat edemezsin yoksa
Dediğim gibi yaparsan sans daha fazla olur bana göre parça parça bisey cikmaz yatırıma bonus da alma %20 kayıp alip 7 bini geri alma şansın olur kaybedersenMantıklı kral
çarşamba bende maaşı deniyecem knkaAnlat Kartal dost bugünlere kolay mı geldik
7k bırakta formül o herhalde ordan konu açarsın istişare yaparızçarşamba bende maaşı deniyecem knka50k 55 yapmaya calisacam sıfırlamazsak iyi
![]()
ortada bir maç bul basket voleybol bozuk madeni parayi havaya at yazi 1 tura 2 yazi çift türa tek sayi bas gitsin gelirse birdaha bas ya haaakÇarşamba 26000 ödemem var tel elektrik su vs.... E 7000de param var şimdi salı günü bu 7000 i nasıl 33000 yaparım düşüncem şu burdan basketboldan anlayan bi arkadaş ile tek maç basketbol fikir birliği yapıp 2/3 maç yapıp kazanırsak onada 2000verip gönlünü hoş etmek bakalım hayırlısı
valla kanka onu bunu bilmem baktim o gün bolivar maçı var 1.20 orandan bolivar kazanir 25k basacam 30 alip kacarim7k bırakta formül o herhalde ordan konu açarsın istişare yaparız
harikasınortada bir maç bul basket voleybol bozuk madeni parayi havaya at yazi 1 tura 2 yazi çift türa tek sayi bas gitsin gelirse birdaha bas ya haaak
Gs kazanır oranı 1.05'di bugün reis harikalar yaratır mı arkadaş 😀harikasın