- 198
- 50
- 28
düzenleme yapıldı 1000 çekim bekliyordüzenleme yapıldımı bakiyede , direk freespin 5800 lira verdi çektik ama işlem yok
düzenleme yapıldı 1000 çekim bekliyordüzenleme yapıldımı bakiyede , direk freespin 5800 lira verdi çektik ama işlem yok
Bankada öyle geldi ama bakalimÇeken çok ödeme alan yok heralde
Geç ödeme yapan siteler oluyo çok pic ettik ödemez diye. ama hiç ödeme aldım diyen göremedim bu konudaBankada öyle geldi ama bakalim
konuştum yatacak diyor canlı destek yoğunluğa goreGeç ödeme yapan siteler oluyo çok pic ettik ödemez diye. ama hiç ödeme aldım diyen göremedim bu konuda
Umarım öderler deneriz bizde ödemesi gelen olursaBence bunlar vermez abi
Insallah aga ödemiyoruz demezler zaten😁konuştum yatacak diyor canlı destek yoğunluğa gore
Kazancınız adına öncelikle sizleri tebrik ederiz. Çekim talebiniz işlem sırasına alınmıştır. Kontrol aşaması sona erdikten sonra sonuçlandırılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz Murat Bey.Insallah aga ödemiyoruz demezler zaten😁
Çıkan kazançla 10 20 vurmaya devam etcen aga sans varsa bonusa alır veya ekran yazarNasıl 5 k yaptınız ve spin bile 300 le çıktı 1 kere oyuna bile almadi
İlk banada 400 verdi frespin de son 5 TL çevirdim 2 el girdi spineNasıl 5 k yaptınız ve spin bile 300 le çıktı 1 kere oyuna bile almadi
Çekim ödenen var mi
Ne zaman çekim verdin kac dk sonra bakiye düzenlendi kralAğalar bakiye düzenlediler çekim bekliyor