- 122
- 27
- 28
Kral 45 dkka bakiye düzenlendi 15 dkkadr bkliyoruz bi hareket yok canlı ödeme için sknti yapmayın ödeme olucak dıo sabredelim Allâh sabredenlerle beraberdir..Ne zaman çekim verdin kac dk sonra bakiye düzenlendi kral
Kral 45 dkka bakiye düzenlendi 15 dkkadr bkliyoruz bi hareket yok canlı ödeme için sknti yapmayın ödeme olucak dıo sabredelim Allâh sabredenlerle beraberdir..Ne zaman çekim verdin kac dk sonra bakiye düzenlendi kral
Bnde talep verdim bekliyorumKral 45 dkka bakiye düzenlendi 15 dkkadr bkliyoruz bi hareket yok canlı ödeme için sknti yapmayın ödeme olucak dıo sabredelim Allâh sabredenlerle beraberdir..
Çekim geldi mi kraldüzenleme yapıldı 1000 çekim bekliyor
gelen giden yokÇekim geldi mi kral
Gelir aga ödeme yeni site düzeni oturtsunlar skntı olmaz hem skıntı yapçak bişey yok ztn ölüden çekim verdik gelirse de gelmezse de Kasım'da götüşürüz 😂😂Ben talep verdim 3 5 dk da bakiye düzenlendi işleme alındı diyor canliya sordum kazancınız için tebrik ederm cekiminiz islem sırasındadir başarılı şekilde yollanacaktir falan diyo, gönderir bunlar ya sıkıntı yok turbo havale ile talep verdim
Nerede yazıyor çekimi kontrol nasıl etcezŞartlar değişmiş 1 k kripto ile çekim yapılabilir yazıo
Kimseye ödeme yapılmamışBende turpo kripto ile çekim verdim bakalım bunda kaç saat bekletecekler
Galiba ödenmezBende turpo kripto ile çekim verdim bakalım bunda kaç saat bekletecekler