- 567
- 183
- 43
Site gg
BeninHangi cenabet çökertti
Bana 150 ödedi 9 tur boş 😃Zaten slotlar sahte odemiyo hicbiri balikcida 40 bet oyuna giriyorum 400 tl oduyor
Çeken çok olduysa şart degisirler 300 k yap 1 k çek bile yaparlarsa şaşma 😃Domain mi degisti acaba
Olm betlife hep ödedi sahte dediniz buna ödemiyo sahte diyonuz gercegi ne bunun aq bu gayet normal ilerliyo betlifeninki sahte süreklj verdiZaten slotlar sahte odemiyo hicbiri balikcida 40 bet oyuna giriyorum 400 tl oduyor
Amk kayıt oldum böyle olduHangi cenabet çökertti
Aynen knka duzden farmladimDüz mü
Sabahtan beri salladık 30 dk önce falan oldum 7 k oldu kasa gitti site.Amk kayıt oldum böyle oldu
Atsana ss ödediğine dair 5 bin cektiğine dairOlm betlife hep ödedi sahte dediniz buna ödemiyo sahte diyonuz gercegi ne bunun aq bu gayet normal ilerliyo betlifeninki sahte süreklj verdi
Cemile kardeş adam 5k ödedi demiyor .. sahte oyunlar sürekli ödedi diyorAtsana ss ödediğine dair 5 bin cektiğine dair
Giriş yapamiyorum bende giriyor oyunlara girmiyo sizde de öyle miSite kayboldu bir anda
Senin ki daha kötü aq ben bonus alamadım sen 7 k yapmışsın site gitmiş 😂😂Sabahtan beri salladık 30 dk önce falan oldum 7 k oldu kasa gitti site.