- 5,532
- 4,566
- 113
Tamam işte oyunlara ayar çekiliyor onlarda farkına vardı ekmeğe dilenirler ayar çekmezlersesakın beyler güncelleme varmış
Tamam işte oyunlara ayar çekiliyor onlarda farkına vardı ekmeğe dilenirler ayar çekmezlersesakın beyler güncelleme varmış
Yorumu sil kimse görmeden kimse görmeden 😃Benim kasa 8 bin falan düşük Bette veriyor Ağa düşük bet iyi oduyor
Dedeye 100 betten girdim 15 spin boş geçti farmda 500 x attı tutmadı hayattaki şansımRtp düşürme güncellemesi. Şimdi 100 betten girsen 100 verir 😃
Siteye girsek sifirlasak rahat edecektik işimiz gücümüz var beDedeye 100 betten girdim 15 spin boş geçti farmda 500 x attı tutmadı hayattaki şansım
Ağa ayar cekiyorlar ayar slotlar iyi ödüyordu bu arada yapamadık şimdi guncellemedn sonra bitirirsakın beyler güncelleme varmış
Bi geliyahh bi gidiyahhhSite ekranı geliyor geri gidiyor bu ne 😃
Bonusa giriyordu ödeme olmasa da şimdi bonusa da girmez sifirlarizAğa ayar cekiyorlar ayar slotlar iyi ödüyordu bu arada yapamadık şimdi guncellemedn sonra bitirir
yaw sallamayın tümbet ile aynı altyapı tümbette güncellemedeRtp düşürme güncellemesi. Şimdi 100 betten girsen 100 verir 😃
Has otistiğim @clovers1995 nerelerdesin sesin çıkmıyor gel 2 selam ver bak @tusubana33 kankamızlada tanış çok seversin

İşte geldi özel harekat tek başına bir ordusun sen has otistiğim ama bu fotograf yakışmadı erkeksi bayaaaannn 😂😂