blackzero
O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 6,400
- 3,790
- 113
Daha oynamadım kiBol şanslar abi sana inşallah gelir
Yazı tura gibi maç
Daha oynamadım kiBol şanslar abi sana inşallah gelir
Euroleague reytingleri Nba den yuksek mi hahahhaha bundan sonra ciddiye alamicam seniEurolig reytingleri Nba liginden daha yüksek. Çünkü bir tarafta labali bir oyun anlayışı varken diğer tarafta dişe diş kana kan gerçek basketbol oynanıyor. Ama play off maçlarında ciddileşiyorlar tabi artık
San Antonio da iyi takım. Normal sezonda Okc'nin diş geçiremediği nadir takımlardanNba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar
2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor
Eyv dostum saygı duyarım ama yaş oldu 36 normal degilmi ?Hayal degilmi? Bu bakalım bu adamın en son TD yaptığı maçı? Bulamazsın senede belki 1 yada 2 kez yapıyor çünkü.hele bu maçta imkansız o dediğin.ama kuponunun geliri var ona bol sans derim
Euorlig takımları her maç 50 fark mj yiyecek.Nba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar
2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor
Eurolig takımlarının gelirleri aldıkları reytinglere göre çok komik seviyelerde. Dünyada 1 milyarın üzerinde insanın takip ettiği bir lig olmasına karşın şampiyonluğa bile birkaç milyon euro veriliyorEuroleague reytingleri Nba den yuksek mi hahahhaha bundan sonra ciddiye alamicam seni
Aslında Nba Ceo'su Adam Silver, Eurolig'in reytinglerinden rahatsız ve '' bakın biz onlardan daha iyi takımlarız'' diyebilmek istiyorlar ama böyle bir ortak proje olursa Eurolig takımlarının çok ezileceğini falan sanmıyorumEuorlig takımları her maç 50 fark mj yiyecek.
Altı üstü bilmem de detroit yener bencede kankaDetroit yener ağır alt olur. @tahir1603
Herkes ona oynadı belli olmazAltı üstü bilmem de detroit yener bencede kanka
Şike donerHerkes ona oynadı belli olmaz
Seninki mantikliİlk çeyreği detroit kazanır oynadım
Miss top çalma 2 tane 3 luk 3 tane attı haydi aslanimÖdeme bekliyorum 18 k 8 K sini basacağım dostum betcoda 3.10 oran