Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cavs - Pistons Maçına Ne Diyonuz

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,055
2,590
113
Yeri değil ama holigan özelden 1,5 milyon mu dagitmis

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,055
2,590
113
Detroid bugün kazanır ve mac alt olur. Geçen üst oldu

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,429
24,361
113
Eurolig reytingleri Nba liginden daha yüksek. Çünkü bir tarafta labali bir oyun anlayışı varken diğer tarafta dişe diş kana kan gerçek basketbol oynanıyor. Ama play off maçlarında ciddileşiyorlar tabi artık
Euroleague reytingleri Nba den yuksek mi hahahhaha bundan sonra ciddiye alamicam seni

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Nba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar

2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor
San Antonio da iyi takım. Normal sezonda Okc'nin diş geçiremediği nadir takımlardan

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,055
2,590
113
Nba yönetimi Eurolig takımlarından bazılarıyla ortak bir lig kurmak istiyor. Çünkü adamlar uyanık. Reytinglerde Eurolig'in Nba ligini geçtiğini görüyorlar

2027 yılında böyle bir ortak projenin olacağı söyleniyor
Euorlig takımları her maç 50 fark mj yiyecek.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Euroleague reytingleri Nba den yuksek mi hahahhaha bundan sonra ciddiye alamicam seni
Eurolig takımlarının gelirleri aldıkları reytinglere göre çok komik seviyelerde. Dünyada 1 milyarın üzerinde insanın takip ettiği bir lig olmasına karşın şampiyonluğa bile birkaç milyon euro veriliyor

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Euorlig takımları her maç 50 fark mj yiyecek.
Aslında Nba Ceo'su Adam Silver, Eurolig'in reytinglerinden rahatsız ve '' bakın biz onlardan daha iyi takımlarız'' diyebilmek istiyorlar ama böyle bir ortak proje olursa Eurolig takımlarının çok ezileceğini falan sanmıyorum

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,055
2,590
113
İlk periyot cavs alır ve 54,5 üst olur. Sonra maçı detroid kazanır ve alt olur, periyot sonundaki baremin en üstünden alt olur