- 7,887
- 4,770
- 113
Dost 2-3 ay sonra nasıl olacak Ankara'da olması lazmKardeşim evinde dağılmış ne fark eder 2-3 ay takılıp durumu toparlarsin
Dost 2-3 ay sonra nasıl olacak Ankara'da olması lazmKardeşim evinde dağılmış ne fark eder 2-3 ay takılıp durumu toparlarsin
O değil sende bayadır maks alamaz oldun elimizi nere atsak kuruyor 😃@tusubana33 kankaa bu arkadaşa erotic shopta iş ayarla 1 aya kendini toparlar
Mk günlerdir kuruş yok biliyon pc de satamadım 🤣🤣 siteler zaten bonus eklemiyor max vursam ibanını at diye dm atardım zaten 🤣🤣O değil sende bayadır maks alamaz oldun elimizi nere atsak kuruyor 😃
Kardeş kim işe başlamadan para verir sana gel çalış maaş aldıkça toparlarsinDost 2-3 ay sonra nasıl olacak Ankara'da olması lazm
200 TL bile yok şu kartı ödesem yazı kapatacam da bir çıkamadım makro tam işime yarayacakti oda Hollanda sağolsun tekten gitti şimdi el elde bas bastaMk günlerdir kuruş yok biliyon pc de satamadım 🤣🤣 siteler zaten bonus eklemiyor max vursam ibanını at diye dm atardım zaten 🤣🤣
Geldim diyelim kalacak yer veriyolarmiki dostKardeş kim işe başlamadan para verir sana gel çalış maaş aldıkça toparlarsin
Yer 3 öğün yemek herşey varGeldim diyelim kalacak yer veriyolarmiki dost
55-60 binlira nasıl veriyolar dost kalacak yerde 3 öğünde yemek diyosun ne işiki buYer 3 öğün yemek herşey var
Dana mıydı peki kanka kaç kgkıza vay danam vay dedik diye engel yedik amk
Küfür etsen daha iyiymiş küfürden daha ağır konuşmuşsun karşıdaki kişi kiloluysakıza vay danam vay dedik diye engel yedik amk
Kilo versin o zaman yav çocuk haklıKüfür etsen daha iyiymiş küfürden daha ağır konuşmuşsun karşıdaki kişi kiloluysa
yok ya değil cok yerimm muhabbeti felan oldu ondan dedik yarına kaldırır sıkıntı yokKüfür etsen daha iyiymiş küfürden daha ağır konuşmuşsun karşıdaki kişi kiloluysa
Biz erkekler ne yapsak haksız oluyoruz zaten takma 🤣yok ya değil cok yerimm muhabbeti felan oldu ondan dedik yarına kaldırır sıkıntı yok
valla neler neler dedik 1 fire verdik diye olana bak trip atacak yer arıyordu zatenBiz erkekler ne yapsak haksız oluyoruz zaten takma 🤣
O yüzden takma ne yapsan haksız olucaksın kızların tripleriyle uğraşılmaz vallavalla neler neler dedik 1 fire verdik diye olana bak trip atacak yer arıyordu zaten
yapıcak bişey yok ya yiine yalvarcaz biraz onu seviyorlarO yüzden takma ne yapsan haksız olucaksın kızların tripleriyle uğraşılmaz valla