Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çay Sohbet

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,634
2,109
113
Mersin nükleer santral
Onun çalşma niyeti yok olsa çalışır.

Dedim ki ona normal iş bulamıyorsan işkurun meslek edindirme kursu var günlük 1000 tl yövmiye veriyorlar hem maaşını al hem meslek öğren gerekli belgeni al ona bile gitmedi.

Yıllarca çelik sektöründe otomotiv sektöründe çalıştım çalıştığım yerlerde şizofrende vardı eroinmanda onlar çalışabiliyorsa buda çalışır.

Kumar oynarken kriz yok forumdayken kriz yok iş çalışmaya gelince kriz.

Niyetin iyi ama Hiç boşuna zahmet edip aldırmaya çalışma çalışmazsa rezil olursun.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,408
4,507
113
Onun çalşma niyeti yok olsa çalışır.

Dedim ki ona normal iş bulamıyorsan işkurun meslek edindirme kursu var günlük 1000 tl yövmiye veriyorlar hem maaşını al hem meslek öğren gerekli belgeni al ona bile gitmedi.

Yıllarca çelik sektöründe otomotiv sektöründe çalıştım çalıştığım yerlerde şizofrende vardı eroinmanda onlar çalışabiliyorsa buda çalışır.

Kumar oynarken kriz yok forumdayken kriz yok iş çalışmaya gelince kriz.

Niyetin iyi ama Hiç boşuna zahmet edip aldırmaya çalışma çalışmazsa rezil olursun.
Tabi haklısın ama bi ihtimal çalışır diye sordum kefalet vs gerekmiyor binlerce işçi var ayda yüzlercesi gider yüzlercesi gelir