- 36,679
- 19,632
- 113
Tek biz olsak iyide çoluk çocuk var
La ne olacak kuru canımız var en baba onu alırlar
La ne olacak kuru canımız var en baba onu alırlar
Aga bee sigara otomatikmen yandı@salvadore Bak işte yok arabam var yok evim var diyosun ama insanlıktan bi nebze nasip almamışsın kendini bukadar yüksekte görme önce insan ol seninde gireceğin bi avuç toprak benimde gireceğim bi avuç toprak ben keyfimdenmi çalışmadığımı zannediyosun ben hastaliklarım yüzünden neler çektiğimi ne yaşadığımı sen nerden biliyosunda boş boş yorum yapiyosun herşeyden önce insan ol kimseyi hakir görme düşmez kalkmaz Allah var benim yaşadığım hastalığım belki fiziksel değil ama dışardan göründüğü gibide değil sana tavsiyem sen sen ol kimseyi kınama bide kalkmışsın bunun gibiler gebersin diyosun niye gebereyim vatan hainimi oldum namussuzlukmu yaptım veya birisinin hakkımı yedim bak mesela ailem var diyosun senin ailen varsa benimde ailem var kalkıp ordan bunun gibiler gebersin demek yanlış
😁😁 Kaybol. Sen yaz çiz istediğini söyle ben söyleyince hopla zıpla çocuk gibi modlara şikayet et konudan yasaklasınlar beni sonra gel ağla ne güzel be. Artık muhattap olmayalım git kendini rezil edecek milleti arkandan konuşturacak konular açmaya devam et@salvadore Bak işte yok arabam var yok evim var diyosun ama insanlıktan bi nebze nasip almamışsın kendini bukadar yüksekte görme önce insan ol seninde gireceğin bi avuç toprak benimde gireceğim bi avuç toprak ben keyfimdenmi çalışmadığımı zannediyosun ben hastaliklarım yüzünden neler çektiğimi ne yaşadığımı sen nerden biliyosunda boş boş yorum yapiyosun herşeyden önce insan ol kimseyi hakir görme düşmez kalkmaz Allah var benim yaşadığım hastalığım belki fiziksel değil ama dışardan göründüğü gibide değil sana tavsiyem sen sen ol kimseyi kınama bide kalkmışsın bunun gibiler gebersin diyosun niye gebereyim vatan hainimi oldum namussuzlukmu yaptım veya birisinin hakkımı yedim bak mesela ailem var diyosun senin ailen varsa benimde ailem var kalkıp ordan bunun gibiler gebersin demek yanlış
Pala ( Emrah-Suleyman) boyun posun devrilsin hemiDostlar günaydın çaylar demlendimi
Çocuk olan sensin eminim yaşın 18-19 çünkü şu yazdığıma olgunlukla cevab vermeni beklerken yok gülücük atiyosun yok kaybol diyosun biraz büyü ondan sonra üstteki yazdığımı anlarsın belki😁😁 Kaybol. Sen yaz çiz istediğini söyle ben söyleyince hopla zıpla çocuk gibi modlara şikayet et konudan yasaklasınlar beni sonra gel ağla ne güzel be. Artık muhattap olmayalım git kendini rezil edecek milleti arkandan konuşturacak konular açmaya devam et
La yenge var birşey olmaz çocuklar Bayram eder 😆😆Tek biz olsak iyide çoluk çocuk var
Karşımdaki çocuk ben değil. Alıntılama yazdıklarımı bak muhattap olmayalımÇocuk olan sensin eminim yaşın 18-19 çünkü şu yazdığıma olgunlukla cevab vermeni beklerken yok gülücük atiyosun yok kaybol diyosun biraz büyü ondan sonra üstteki yazdığımı anlarsın belki
Şuana kadar her konuma her yazdığıma gerizekalı gerizekalı muhalefet olan sensin şimdi gelmişsin muhatap olmayalım diyosun ozaman sende her konuma her yazdığıma muhatap olma bende muhatap olmayım hadi ikile şimdiKarşımdaki çocuk ben değil. Alıntılama yazdıklarımı bak muhattap olmayalım
Ahaha cuma vaazını anlatırAman aman onu götürme bide cuma namazı konusu açar sonra![]()
Multijojoda 21122 kodunu daha önce alan varmı çekimde
canlıya bağlandım hemen kaldırdı bu yıl sadece 500 k yatırım var multide vardı tabide
Knk benide oyle yaptılar kaldirdilar sonra komple sutladilarcanlıya bağlandım hemen kaldırdı bu yıl sadece 500 k yatırım var multide vardı tabide![]()
Benim hastalık yok böyle duzgun cümleler kuramazdim dost@salvadore Bak işte yok arabam var yok evim var diyosun ama insanlıktan bi nebze nasip almamışsın kendini bukadar yüksekte görme önce insan ol seninde gireceğin bi avuç toprak benimde gireceğim bi avuç toprak ben keyfimdenmi çalışmadığımı zannediyosun ben hastaliklarım yüzünden neler çektiğimi ne yaşadığımı sen nerden biliyosunda boş boş yorum yapiyosun herşeyden önce insan ol kimseyi hakir görme düşmez kalkmaz Allah var benim yaşadığım hastalığım belki fiziksel değil ama dışardan göründüğü gibide değil sana tavsiyem sen sen ol kimseyi kınama bide kalkmışsın bunun gibiler gebersin diyosun niye gebereyim vatan hainimi oldum namussuzlukmu yaptım veya birisinin hakkımı yedim bak mesela ailem var diyosun senin ailen varsa benimde ailem var kalkıp ordan bunun gibiler gebersin demek yanlış
kendileri bilir okadar yatırım yapıyorum zarardayım orada birdeKnk benide oyle yaptılar kaldirdilar sonra komple sutladilar
Dost şimdi şöyle her pskiyatri hastası olanı toplum deli aklı yok diye görüyo ama öyle bişey yok pskiyatri rahatsızliklari hastalıkları çeşit çeşittir mesela benim yüzde 69 engelli raporum var hastaliklarım farklı ama günlük ihtiyaçlarını karşılıyabiliyorum kimi var adam altına yapiyo yemek yiyemiyoBenim hastalık yok böyle duzgun cümleler kuramazdim dost![]()
Hayır aslında ben kendimden örnek verdim ironi yaptım burdaki çoğu kendini akıllı sanan dan iyi yazıp cizmissin onun için dedim Allah tan gelen herşey çekilir kardeşim Allah yeterki dayanma gücü sabır versinDost şimdi şöyle her pskiyatri hastası olanı toplum deli aklı yok diye görüyo ama öyle bişey yok pskiyatri rahatsızliklari hastalıkları çeşit çeşittir mesela benim yüzde 69 engelli raporum var hastaliklarım farklı ama günlük ihtiyaçlarını karşılıyabiliyorum kimi var adam altına yapiyo yemek yiyemiyo
Allah razı olsun dost 🤲Hayır aslında ben kendimden örnek verdim ironi yaptım burdaki çoğu kendini akıllı sanan dan iyi yazıp cizmissin onun için dedim Allah tan gelen herşey çekilir kardeşim Allah yeterki dayanma gücü sabır versin